20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Αγία Νάπα: Αγγλίδα τουρίστρια καταγγέλλει βιασμό από ομοεθνή της μετά από μια νύχτα διασκέδασης

Μια Βρετανίδα τουρίστρια κατηγορεί έναν ομοεθνή της ότι τη βίασε αφού συναντήθηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην  Αγία Νάπα, αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail.

Η 18χρονη πήγε στην κυπριακή αστυνομία και είπε ότι ξύπνησε στο κρεβάτι του άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι 19 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας συνελήφθη και αρνήθηκε την κατηγορία.

Η γυναίκα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «είχε την αίσθηση ότι κάποιος είχε συνουσιαστεί μαζί της».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό της 3ης Ιουλίου, με την Αστυνομία να εξετάζει πλάνα CCTV για να καθορίσει ένα χρονοδιάγραμμα των γεγονότων. Η γυναίκα έχει επίσης υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, αναφέρουν πληροφορίες.

Σύμφωνα με την έρευνα, η γυναίκα επισκέφτηκε διάφορα μπαρ στην Αγία Νάπα με την παρέα της. Κάποια στιγμή της νύχτας γνώρισε τον 19χρονο. Το ζευγάρι – που φέρεται να είναι και οι δύο από την Αγγλία – διασκέδασε μαζί σε ένα νυχτερινό κέντρο προτού φύγουν μαζί για το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τον 19χρονο, η γυναίκα αποκοιμήθηκε στο δωμάτιό του φορώντας τα ρούχα της τις πρώτες πρωινές ώρες. Ωστόσο, σύμφωνα με τη γυναίκα, ξύπνησε γύρω στις 5.30 και κατάλαβε ότι τόσο αυτή όσο και ο άνδρας ήταν ξεντυμένοι. Υποστήριξε επίσης ότι ο άνδρας τη βοήθησε να ντυθεί και την μετέφερε πίσω στο δωμάτιό της.

Αλλά όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, η γυναίκα λέει ότι είχε την αίσθηση ότι κάποιος είχε σεξουαλική επαφή μαζί της, είπαν οι ερευνητές. Είπε στους αστυνομικούς ότι αν ο ύποπτος είχε όντως σεξουαλική επαφή μαζί της, τότε την εκμεταλλεύτηκε ότι ήταν μεθυσμένη.

Ο άνδρας αρνήθηκε ότι βίασε τη γυναίκα και έδωσε στους ανακριτές λεπτομέρειες για τις κινήσεις του εκείνο το βράδυ, οι οποίες λέει ότι διαψεύδουν τις κατηγορίες. Εναντίον του ωστόσο εκδόθηκε 5ήμερο διάταγμα κράτησης.

Πηγή: omegalive.com.cy