23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα ότι της έκανα κακό» – Τι ισχυρίστηκε ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή

«Δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή». Αυτά φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας, ο 39χρονος που δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές την 28χρονη, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος πριν από λίγα λεπτά.

Της Άννας Κανδύλη

Η διαδικασία ενώπιον της ανακρίτριας ήταν σύντομη, καθώς, όπως είπαν οι συνήγοροι του, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο γίνεται λόγος για τα ψυχιατρικά- ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ μέσω των δικηγόρων του αιτήθηκε ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο υπόμνημα αναφέρει στοιχεία από τα οποία φαίνεται πως από το 2013 νοσηλεύτηκε 7 φορές: στο Δαφνί, στο Αττικόν καθώς και σε ιδιωτικές κλινικές. Ισχυρίζεται πως έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, που του έχουν προκαλέσει και ψυχωτικά επεισόδια. Φέρεται δε να υποστήριξε ότι ότι του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα και ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες, ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες προφανώς λόγω του αυτοτραυματισμού του. Συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έδειχνε ήρεμος.

Πηγή: www.enikos.gr