14/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Οι επιστολές του 39χρονου στην 28χρονη Κυριακή

Σε κατάσταση σοκ παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στη νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, με μια 28χρονη να πέφτει νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της.

Η γυναικοκτονία έγινε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, ενώ εξοργίζει η αντίδραση του τηλεφωνητή στην Άμεση Δράση όταν η κοπέλα ζήτησε περιπολικό για να πάει σπίτι της, καθώς της είπε πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Ο δράστης είχε δείξει δείγματα γραφής καθώς είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντι στην 28χρονη, ενώ το Live News έφερε στην δημοσιότητα μέρος από επιστολή που της είχε στείλει.

Στην επιστολή ο 39χρονος αναφέρει πως «σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί θέλω να ακούσεις χωρίς να μιλάς. Έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο. Έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί. Σε πίστεψα. Σου είχα πει από την αρχή ότι έχω κάποια προβλήματα ψυχικά και με ναρκωτικές ουσίες. Πρώτη φορά τα έκοψα για να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα τα κάνω όλα σωστά».

Και προσθέτει: «Δεν άφησες ποτέ τη σχέση σε ηρεμία. Έβγαζες φωτογραφίες. Γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς αλλού; Γιατί μου λες ψέματα; Σου είχα πει τα πάντα για εμένα. Όμως μπορώ, όταν όλα είναι καλά μεταξύ μας. Συνέχεια πάλευα. Όχι, δεν είσαι η μάνα μου όπως μου είχες πει».

Και καταλήγει λέγοντας: «Ήσουν όμως αυτή που είχες πει ότι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για εμένα και ότι θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: www.newsit.gr