22/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Την έχει φάει στην πλάτη» – Νέοι διάλογοι των αστυνομικών μετά την δολοφονία της Κυριακής

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε να περάσουν τουλάχιστον τρία λεπτά από τη δολοφονία της Κυριακής για να ενημερωθεί σωστά το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης για το τι έχει ακριβώς συμβεί. Μέχρι εκείνη τη στιγμή αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων έλεγαν ότι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει.

Ο άνθρωπος που έδωσε αναλυτικά την περιγραφή, είναι ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ που έφτασε στο σημείο της στυγερής δολοφονίας, 2-3 αφού η Κυριακή έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε πισώπλατα από τον πρώην σύντροφό της.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από τη συνομιλία, η τηλεφωνήτρια και πάλι δεν κατάλαβε ποιος δολοφονήθηκε και ποιος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, με τον αστυνομικό να επαναλαμβάνει όσα είχε περιγράψει πριν λίγο.

Ακολουθεί ο διάλογος των δύο συνομιλητών:

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι συνάδελφε, καλησπέρα. Είμαι από την ΟΠΚΕ…

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ναι

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων έχει γίνει μάλλον ανθρωποκτονία πλέον.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ανθρωποκτονία;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι ανθρωποκτονία και στη συνέχεια απόπειρα αυτοκτονίας

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Τι έγινε;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Λοιπόν… Λοιπόν… Είχε έρθει … Έχει έρθει στο αστυνομικό τμήμα μία γυναίκα να δηλώσει ότι κάποιος την απειλεί, με κάποιον γνωστό της

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Ναι…

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, ανακατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα ξανά και έχει έρθει άλλο ένα άτομο, ο οποίος τη μαχαιρώνει  και στη συνέχεια αυτοκτονεί.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Τη μαχαίρωσε και αυτοκτόνησε;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι…

Τηλεφωνήτρια  Άμεσης Δράσης: Έξω από το τμήμα;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι, ακριβώς μπροστά στον σκοπό… Με το που έγινε αυτό σε δύο με τρία λεπτά ήμασταν και εμείς εδώ διερχόμενοι.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Και πώς αυτοκτόνησε αυτή;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ξαναλέω. Τη γυναίκα χτύπησε ο άντρας και στη συνέχεια έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του.

Τηλεφωνήτρια Άμεσης Δράσης: Α και ο άντρας αυτοκτόνησε;

Αστυνομικός ΟΠΚΕ: Ναι… Απόπειρα έχει κάνει. Έχει τις αισθήσεις του ο άντρας. Πιστεύω ότι μπορεί να ζήσει. Τη γυναίκα δεν τη βλέπω… Την έχει φάει στην πλάτη…

 

Πηγή: www.enikos.gr