15/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Την ήθελα μόνο δική μου» είπε στους γιατρούς ο δράστης της γυναικοκτονίας

Αμετανόητος φέρεται να είναι ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους που επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να πείσει τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή Live News ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γαννακός ο 39χρονος είπε στους γιατρούς πως «ήθελε μόνο δική του» την 28χρονη που δολοφόνησε στους Αγίους Αναργύρους.

Ο δράστης μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθημε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όμως το τραύμα ήταν επιπόλαιο.

Εκεί επικαλέστηκε ψυχολοφικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό κέντρο στο Δαφνί καθώς εκεί είχε ιστορικό από ναρκωτικές ουσίες.

Οι γιατροί όμως διαπίστωσαν πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και πήρε εξητήριο και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια όπου θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη (04/04/2024).

«Διέγνωσαν από την αρχή ότι δεν έχει πρόβλημα ψυχιατρικό… Θέλει να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο για να εγκλειστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και όχι στη φυλακή! Είναι εγκληματικό να συμβεί… Χρησιμοποιούν πολλοί φυλακισμένοι αυτή την οδό. Έλεος, έως εδώ», τόνισε ο κ. Γιαννακός στην εκπομπή Live News.

Πηγή: www.newsit.gr