03/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Έχω κλειστοφοβία κι έχω πάθει κρίση πανικού μέσα σε ασανσέρ

«Έχω, επίσης, υψοφοβία και μένω στον έβδομο όροφο. Πάω με το ασανσέρ αλλά ανεβαίνω μόνος μου» δήλωσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για την κρίση πανικού που έχει πάθει μέσα σε ασανσέρ και για το σίριαλ που πήρε μέρος μόνο για οικονομικούς λόγους.

«Έχω κλειστοφοβία κι έχω πάθει κρίση πανικού μέσα σε ασανσέρ. Θυμάμαι μία φορά ήμουν σε ένα ασανσέρ ουρανοξύστη, μπήκαν κι άλλοι πολλοί κι έπαθα κλειστοφοβία. Ζήτησα να βγω και περίμενα να έχει λιγότερο κόσμο.

Έχω, επίσης, υψοφοβία και μένω στον έβδομο όροφο. Πάω με το ασανσέρ αλλά ανεβαίνω μόνος μου» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

   

«Μου είπε ένας στον δρόμο ότι είμαι χειρότερος από κοντά από ό,τι στην τηλεόραση.

Επίσης, πριν από το Δις Εξαμαρτείν είχα κάνει ένα άλλο σίριαλ βλακεία αλλά το έκανα για οικονομικούς λόγους και για να είμαι στο προσκήνιο. Αν δεν υπάρχεις, σε ξεχνούν.

Από την αποτυχία μαθαίνεις πολλά. Καμιά φορά, η αποτυχία είναι σοβαρό μάθημα επιβίωσης» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για το σίριαλ που δεν του άρεσε και πήρε μέρος μόνο για το οικονομικό σκέλος.

Πηγή: www.newsit.gr