14/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η Ελλάδα βρίσκεται σε πρωτοφανή στεγαστική κρίση – Η golden visa «φαρμάκι» για χιλιάδες νέους

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε πρωτοφανή στεγαστική κρίση, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στη Βουλή όπου συζητείται επίκαιρη ερώτησή του με θέμα: «Πώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη διαρκώς εντεινόμενη στεγαστική κρίση;», στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού».

Πιο συγκεκριμένα, η golden visa αποτελεί «φαρμάκι»
για χιλιάδες νέους της πατρίδας μας είπε ενώ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε ότι περιφρονείτε τις ανάγκες του ελληνικού λαού. Για τη golden visa είπε επίσης ότι υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε απλησίαστες λαϊκές γειτονιές.

Σήμερα έχουμε χρέος να έρθουμε στη θέση χιλιάδων Ελλήνων που δυσκολεύονται να βρουν σπίτι, υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης στην αρχή της ομιλίας του. Ακόμα είπε ότι λόγω του κόστους της στέγασης αναγκάζονται να μετακομίσουν κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Μίλησε για πολυκατοικίες που διατίθενται για βραχυχρόνιες μισθώσεις και για τις golden visa που οδηγούν στον αφελληνισμό ολόκληρων περιοχών. Αναφέρθηκε ακόμα στη δύσκολη θέση των φοιτητών που κάνουν μηχανογραφικά όχι με βάση τις φιλοδοξίες τους αλλά με βάση τις οικονομικές δυνατότητες των οικογενειών τους.


Πηγή: www.diaforetiko.gr