23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, ακολούθησε «τρελή» πορεία και καρφώθηκε σε δέντρο – Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 53χρονος

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, τουρίστας ηλικίας 53 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Παραλίμνι.

Όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις πέντε χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, για τροχαίο ατύχημα κοντά στο ξενοδοχείο Golden Coast. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και της Τροχαίας Αμμοχώστου μετέβησαν στην σκηνή όπου ύστερα από έρευνες, διαπιστώθηκε πως λίγη ώρα προηγουμένως, τουρίστας από τη Βρετανία και τώρα κάτοικος στο Παραλίμνι, ηλικίας 53 ετών, οδηγούσε αυτοκίνητο ενοικιάσεως στην οδό Βρυσουδιών στο Παραλίμνι, με κατεύθυνση από την Αγία τριάδα προς την οδό Πινιάς».

Πρόσθεσε ότι φαίνεται ότι «σε κάποιο σημείο της οδού Βρυσουδιών και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 53χρονος απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αριστερό πεζοδρόμιο, να ακολουθήσει ανεξέλεγκτη πορεία, να προσκρούσει πάνω σε δέντρο που υπήρχε στο πεζοδρόμιο και να ακινητοποιηθεί».

Από τη σύγκρουση, ανέφερε, «ο 53χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα κρανίου, κάκωση στην κοιλιά και στο θώρακα και κάταγμα στο πόδι».

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο 53χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη».

Ανέφερε επίσης ότι «λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του 53χρονου δεν κατέστη δυνατή η διενέργεια προκαταρκτικού ελέγχου αλκοόλης, ωστόσο λήφθηκαν δείγματα αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για εξέταση αλκοόλης».

Από το τροχαίο, «προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε ολόκληρο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και στον μπροστινό ανεμοθώρακα και στο υπόλοιπο μέρος του αυτοκινήτου. Από τις έρευνες της Αστυνομίας δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσον ο 53χρονος έφερε ζώνη ασφαλείας».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Πηγή: omegalive.com.cy