25/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Άννα Βίσση: «Θα ήθελα να μετακομίσω και να ζήσω στη Λάρνακα, σπουδαία η εξέλιξη της Κύπρου»

«Εδώ γεννήθηκα, εδώ έχω τις ωραιότερες μου αναμνήσεις», εξομολογήθηκε, με τρυφερότητα, η Άννα Βίσση.

Στη διάθεση να ζήσει κάποια στιγμή στο μέλλον μόνιμα στη γενέτειρα της, την Κύπρο αλλά και στη πρώτη φορά που παρακολούθησαν τα εγγονάκια της συναυλία της αναφέρθηκε η Άννα Βίσση όταν την συνάντησαν οι κάμερες στη Λάρνακα.

«Δεν είχαν θέση και κάθισαν στα σκαλιά! Τους έβαλαν μαξιλαράκια! Αυτή είναι η πρώτη τους φορά που έρχονται στην Κύπρο και η πρώτη τους κουβέντα, ειδικά ο μεγάλος, ο Νίκος που είναι 11 χρονών, ήταν “I love Cyprus”.

Τον ρώτησα για ποιο λόγο του αρέσει η Κύπρος και μου είπε “μου μοιάζει με τη Νέα Υόρκη” ενώ δεν έχει καμία σχέση», εξομολογήθηκε, αρχικά, η λαοφιλής ερμηνεύτρια.

«Ο μικρός, που έχει το όνομα του πατέρα μου, μου είπε “θέλω να μετακομίσω μόνιμα στην Κύπρο αλλά να μένω εδώ, στο ξενοδοχείο” και του είπα “ναι, θα ήθελες”. Ναι, είναι εδώ μαζί με την κόρη μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό».

«Εδώ γεννήθηκα, εδώ έχω τις ωραιότερες μου αναμνήσεις . Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη της Κύπρου είναι τόσο σπουδαία που πλέον η Λάρνακα είναι από τις πόλεις που σκεφτόμουν να μετακομίσω και να ζήσω αλλά… ακόμα έχω καριέρα, τι να κάνω;», συμπλήρωσε, εν συνεχεία, με χαμόγελο η Άννα Βίσση στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Πηγή: www.newsit.gr