20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αντιδήμαρχος σε ρόλο οδηγού φορτηγού λόγω έλλειψης προσωπικού

Το ρόλο του οδηγού φορτηγού αποκομιδής απορριμμάτων αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Πάρου, Χριστόδουλος Μαούνης, λόγω υποστελέχωσης.

Ο κ. Μαούνης είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας, φορτηγού οχήματος και προσφέρθηκε να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του, προκειμένου να διευκολύνει τους υπαλλήλους της καθαριότητας, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.

Έτσι, ο δήμαρχος Πάρου κ. Μπιζάς προχώρησε σε συμπλήρωση προηγούμενης απόφασής του, που αφορά την έγκριση κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης οχημάτων του Δήμου Πάρου από υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Δήμου:

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 647/2024 απόφαση του, συμπληρώνει την υπ’ αρίθμ. 263/2024 (ΑΔΑ: ΨΣΤΒΩΞΓ-77Λ) απόφαση Δημάρχου, που αφορά την έγκριση κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης οχημάτων του Δήμου Πάρου από υπαλλήλους και αιρετούς του Δήμου.

Με αφορμή την απόφαση του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χριστόδουλος Μαούνης, με σχετική δήλωσή του, αναφέρει:

«Για να ανταποκριθούμε στην μεγάλη πίεση των καλοκαιρινών μηνών, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού στον τομέα καθαριότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, ωθήθηκα στο να ζητήσω από τον Δήμαρχο Πάρου, κ. Κώστα Μπιζά, μιας και είμαι κάτοχος διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας, φορτηγού οχήματος, να εγκρίνει την κατ’ εξαίρεση άδεια οδήγησης οχημάτων του δήμου από αιρετούς, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία.

Θα είμαι στις επάλξεις όποτε το ζητήσει η Υπηρεσία, προκείμενου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου αμισθί και να διευκολύνω τον υπεράνθρωπο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην προστασία και αναβάθμιση της αισθητικής του νησιού μας, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί η καθαριότητα της Πάρου είναι υπόθεση όλων μας!».

Πηγή: www.aftodioikisi.gr