02/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό 13χρονης σε σχολείο στο Περιστέρι: «Για μια μπλούζα έγινε το περιστατικό» λέει μαθήτρια (βίντεο) – Law & Order

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με μία μαθήτρια Γυμνασίου να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού σε σχολείο στο Περιστέρι από συνομήλικές της. Για την επίθεση έγιναν τρεις συλλήψεις

«Φοβάμαι για το παιδί μου, αφού έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και χειρότερα», είπε ο πατέρας της 13χρονης. Από την πλευρά της, μαθήτρια του σχολείου είπε πως «τσακώθηκαν για μια μπλούζα».

«Έγιναν και άλλα περιστατικά αλλά όχι τόσο ισχυρά ας πούμε, όπως αυτό» είπε στον ΑΝΤ1 άλλη μαθήτρια. «Αν δεν σε νοιάζει και τους αγνοείς δεν σου κάνουν κάτι. Υπάρχει μία παρέα που κάνουν μαγκιές αλλά αν δεν ενδιαφερθείς δεν σου κάνουν κάτι. Πιστεύω πως έχει να κάνει με τις παρέες που μπλέκεις», σημείωσε.


Το βίντεο του ξυλοδαρμού

Το βίντεο με τον ξυλοδαρμό «κυκλοφόρησε» στο διαδίκτυο και απεικονίζεται η 14χρονη μαθήτρια που δέχεται γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι από τρεις συμμαθήτριές της. Το ένα κορίτσι, όπως αναφέρει το STAR, την κρατάει για να μην σηκωθεί, ένα άλλο τη σέρνει από τα μαλλιά, τη χτυπάει, της ρίχνει γροθιές στην πλάτη.

Η ανήλικη στο Περιστέρι προσπαθεί να ξεφύγει από τη μανία των τριών συμμαθητριών της, ωστόσο την τραβούν πάλι στο έδαφος και τη χτυπούν.


Πηγή: lawandorder.gr