24/02/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αποκάλυψη «L&O»: Αυτά είναι τα 2 αδέρφια που συνέλαβε η Αστυνομία – Ο ένας είναι στα ΟΥΚ, ο άλλος πορτιέρης σε μαγαζί – Law & Order

Τέσσερα άτομα συνέλαβε η Αστυνομία σε μεγάλη επιχείρηση, εκ των οποίων δυο είναι αδέρφια, με τον έναν να είναι πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί και τον άλλον να υπηρετεί στα ΟΥΚ.

Το «L&O» φέρνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία των δυο αδερφών που εμπλέκονται στην υπόθεση και στους οποίους ασκήθηκε δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Δείτε την φωτογραφία:

Το απόγευμα του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία στην Εισαγγελία Πειραιά για τους 4 συλληφθέντες στην μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας που ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη 2 ΟΥΚάδων, ενός μέλους των «Πυρήνων της Φωτιάς» κι ενός πορτιέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού παραπέμπονται στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου.

Ο ένας αντιμετωπίζει το κακούργημα για εκρηκτικά και ο άλλος πλημμεληματική πράξη παράβασης του νόμου περί όπλων. Για τον συλληφθέντα πρώην ηγετικό μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», αποφασίστηκε λόγω αναρμοδιότητας της Εισαγγελίας Πειραιά η επιστροφή του στην εισαγγελία της Αθήνας για πλημμεληματική παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τέλος σε βάρος του τέταρτου κατηγορούμενου, πορτιέρη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλημμεληματική παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: lawandorder.gr