23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αποκάλυψη «L&O»: Φίλη της κόρης του δημοσιογράφου που πέθανε από ναρκωτικά στο Βύρωνα, η κοπέλα που «έδωσε» τους ναρκέμπορους στα βόρεια Προάστια – Law & Order

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης δέκα ατόμων, μεταξύ των οποίων και επτά ανήλικων, που διακινούσαν ναρκωτικά σε Νέο Ψυχικό, Παπάγου και Χολαργό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ανήλικη που κατήγγειλε την δράση των ναρκεμπόρων, ήταν φίλη της 16χρονης κόρης δημοσιογράφου, που είχε πεθάνει από υπερβολική δόση τον Νοέμβριο του 2023, στο Βύρωνα.

Πλέον τα στελέχη της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών και της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, εξετάζουν το ενδεχόμενο κάποιοι από τους συλληφθέντες, να είχαν σχέση με εκείνη την υπόθεση.

Αρχηγοί του κυκλώματος με τους ανήλικους dealers, είναι δυο άτομα ηλικίας 20 ετών. Αυτοί διέθεταν τα ναρκωτικά στους ανήλικους οι οποίοι στη συνέχεια, τα πουλούσαν σε άλλους ανήλικους σε πάρκα του Χαλανδρίου, του Χολαργού και του Παπάγου.

Παράλληλα τα μέλη της σπείρας, συνομιλούσαν με κώδικές φράσεις σε viber και Instagram, για να μην γίνεται αντιληπτή η δράση τους από τις αρχές.


Πηγή: lawandorder.gr