23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Μπάγια Αντωνοπούλου: Κατέρρευσα, έκανα ενάμιση μήνα να συνέλθω από τη βόμβα στο μαγαζί του συντρόφου μου

“Το φτιάξαμε από την αρχή, ήταν μεγάλη η ζημιά” περιγράφει η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Τόσο στην καταστροφή που υπέστη η περιουσία του συντρόφου της, όταν τοποθετήθηκε βόμβα στο κατάστημα του, όσο και την απώλεια του πατέρα της από καρκίνο αναφέρθηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου, το πρωινό της Μ. Τετάρτης (01.05.2024), στον Alpha. 

“Η βόμβα κατέστρεψε το μαγαζί. Ήταν περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα, όταν ακούσαμε στην Καλλιθέα, όπου μένουμε με τον σύντροφο μου, ένα μπαμ. Εδώ (σ.σ. στο μαγαζί) είναι Πειραιάς! Μετά από 2 – 3 ώρες χτυπούσαν τα τηλέφωνα, μας ενημέρωσαν, ήρθαμε εδώ και ήταν βόμβα. Δεν μάθαμε ποτέ ποιος είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες” εξομολογήθηκε η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

“Το θέμα είναι πως δεν δόθηκε αποζημίωση γιατί δεν έχει υπάρξει αποζημίωση ευθύνης. Το φτιάξαμε από την αρχή, ήταν μεγάλη η ζημιά. 

Από πάνω ακριβώς είναι τα γραφεία του site, εδώ είναι το κατάστημα του συντρόφου μου. Τις επόμενες ημέρες, που αρχίσαμε να μαζεύουμε, κατέρρευσα. Έκανα έναν, ενάμιση, μήνα να συνέλθω.

Επειδή έχω αγχώδη διαταραχή, όταν συμβαίνει κάτι κλείνομαι στο σπίτι και κοιμάμαι. Μπορεί να κοιμόμουν και τέσσερις ημέρες σερί. Σίγουρα αυτό πρέπει να το δουλεύεις με ψυχολόγο και εγώ το έχω δουλέψει αρκετά χρόνια”.

   

“Όταν 16 χρόνων έπαθε καρκίνο ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και είχαμε έναν φοβερό δεσμό, στα 18 μου έφυγε από τη ζωή, αυτό το πράγμα δεν το αντιμετώπισα. Έκανα σαν να μην υπάρχει.

Μετά από κάποια χρόνια και μπαίνοντας στη δουλειά τη δικιά μας, αισθανόμουν πάντα χάλια και πάθαινα διάφορα ψυχοσωματικά. Φοβόμουν να πάω σε ψυχολόγο. Αποφάσισα όμως 10 χρόνια μετά να πάω και από τότε, εδώ και έξι χρόνια, κάνω ψυχοθεραπεία” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Πηγή: www.newsit.gr