20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΣΜΟΣ

Benji Gregory: Νεκρός στο αυτοκίνητό του από θερμοπληξία ο πρωταγωνιστής της παιδικής σειράς ALF

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε σε ηλικία 46 ετών ο ηθοποιός πρώην παιδικός σταρ Benji Gregory, γνωστός για τον ρόλο του στην κωμική σειρά ALF.

Την ανακοίνωση του θανάτου του ηθοποιού Benji Gregory έκανε η αδελφή του.

Ο Benji Gregory βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με τον σκύλο του Hans, σε πάρκινγκ τράπεζας, στην Αριζόνα, στις 13 Ιουνίου πιθανότατα από θερμοπληξία.

Ο Gregory, έπαιξε τον Brian Tanner στην εμβληματική κωμική σειρά της δεκαετίας του ’80, «Alf» η οποία παιζόταν από το 1986 – 1990.

Ο ηθοποιός πάλευε με την διπολική διαταραχή και την κατάθλιψη

Για χρόνια ο ηθοποιός ζούσε με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη, λάμβανε τις σχετικές αγωγές και είχε και σκύλο υπηρεσίας, τον Hans που επίσης βρέθηκε νεκρός.

Ο Benji Gregory ξεκίνησε την «καριέρα» του από την ηλικία των 13 μηνών, παίζοντας σε μία διαφήμιση, ενώ εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές πριν πάρει τον ρόλο που τον σημάδεψε: αυτόν του Brian Tanner στη σειρά 101 επεισοδίων Alf.

Τα επόμενα χρόνια μετά το τέλος του Alf, ο Gregory εργάστηκε σε διάφορα άλλα projects, όμως το 1993 εγκατέλειψε το Χόλιγουντ λόγω κόπωσης και αργότερα κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, από το οποίο ωστόσο αποστρατεύτηκε μόλις δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή του για λόγους υγείας.

Πληροφορίες από People

Πηγή: www.newsit.gr