05/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι 2 φορές τα χρόνια του Χριστού. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου»

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Μπέσσυ Αργυράκη σήμερα το πρωί 13.02.2023, μιλώντας για την προσωπική της ζωή και ειδικότερα για μια ιδιαιτέρως άβολη στιγμή που έχει ζήσει στη ζωή της. «Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου και τον έπιασα επ’ αυτοφώρω», δήλωσε.

«Λέω την ηλικία μου κάθε φορά που με ρωτάνε, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι 2 φορές τα χρόνια του Χριστού. Ξέρω ακριβώς το συναίσθημα της γιαγιάς για κάποιον λόγο. Ας έρθει το μωράκι και θα βρω χρόνο… Το μυστικό του γάμου με τον άντρα μου είναι ότι αφήνουμε ο ένας τον άλλον να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν», δήλωσε στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Δεν ξέρω καθόλου να μαγειρεύω και ζηλεύω τον άνδρα μου»

«Ζηλεύω τον άνδρα μου, εκείνος μαγειρεύει πολύ καλά και εγώ δεν ξέρω καθόλου. Ένα από τα αποτυχημένα πιάτα μου είναι οι πατάτες με αυγά. Τα αυγά κάηκαν και οι πατάτες ήταν άψητες», επεσήμανε η τραγουδίστρια.

«Το ωραιότερο και πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει ο άντρας μου είναι ένα δαχτυλίδι όταν έφερα στον κόσμο τον γιο μας. Στη γέννηση της κόρης μας έκανε… έκπτωση και μου πήρε ένα πλυντήριο ρούχων. Ο άντρας μου είναι πολύ ωραίος. Στάθηκα πολύ στην εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και στην ευγένεια και την ποιότητά του», δήλωσε.

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου. Περίμενα να δω και… είδα. Πήγα και χτύπησα το κουδούνι, τους έπιασα επ’ αυτοφώρω», συμπλήρωσε κλείνοντας.


Πηγή: www.diaforetiko.gr