10/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Bon Jovi: Ακούστε το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους, «Christmas Isn’t Christmas»

Επέστρεψαν οι θρυλικοί Bon Jovi με ένα νέο μοναδικό τραγούδι για τα Χριστούγεννα που ονομάζεται «Christmas Isn’t Christmas» και κυκλοφορεί από την Island Records.

Το συγκρότημα Bon Jovi ηχογράφησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι σε μια εκκλησία στο Νάσβιλ και είναι η πρώτη τους δουλειά από τον Οκτώβριο του 2020, τότε που ολοκλήρωσαν το 15ο άλμπουμ τους με τίτλο «2020». 

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο τραγουδιστής του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Jon Bon Jovi αποκάλυψε ότι το «Christmas Isn’t Christmas» είναι ένα τραγούδι που έγραψε πριν από δύο χρόνια και το αφιέρωσε στους γονείς του που ήταν άρρωστοι και στα παιδιά του.

«Για το συναίσθημα ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι πραγματικά Χριστούγεννα χωρίς ΕΣΑΣ, το οποίο μπορεί να ξυπνήσει πολλές αναμνήσεις στους ανθρώπους», είπε ο ροκ σταρ μέσω βίντεο που μοιράστηκε και πρόσθεσε. «Μου αρέσει επίσης να το αντιστρέφω για να ξέρετε ότι χάρη σε εσάς τα Χριστούγεννα ΕΙΝΑΙ Χριστούγεννα».

Σύμφωνα με το People ο βραβευμένος με GRAMMY τραγουδιστής θα τιμηθεί ως το «Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2024» στο 33ο φιλανθρωπικό γκαλά της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης MusiCares της Ακαδημίας Ηχογράφησης στις 2 Φεβρουαρίου 2024, τόσο για την συνεισφορά του στη μουσική όσο και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Πηγή: www.newsit.gr