30/11/2023
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Χαμογελάει ξανά η Πρεσβυτέρα: «Ο πατέρας Αντώνιος και εγώ συγχωρούμε τους καταγγέλλοντες»

Η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου αισθάνεται δικαιωμένη με την επιστολή του ανήλικου, με την οποία ο νεαρός ανακαλεί την προηγούμενη κατάθεσή του εναντίον του ιδρυτή της “Κιβωτού του Κόσμου” για ασελγείς πράξεις.

Η δικαίωση της πρεσβυτέρας του Αγίου Αντωνίου

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ η Σταματία Γεωργαντή «σήμερα, για πρώτη μέρα, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά, από όλη αυτή τη λάσπη που έχουμε υποστεί, ο πατήρ Αντώνιος κι εγώ, που νιώθουμε ευτυχισμένοι, γιατί ακριβώς αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια, δηλαδή είναι αυτή που ξέραμε ούτως η άλλος από την αρχή, αλλά αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνεται κιόλας».

Η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου συγχωρεί τους καταγγέλλοντες

Και επισημαίνει ότι συγχωρούν τους δύο καταγγέλλοντες και προσθέτει πως «έστω και λίγο αργά, τα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το λάθος τους και αρχίζουν και μετανοούν γι’ αυτό και χάρηκα πάρα πολύ από τη δήλωση του μικρού, γιατί ζήτησε να πάει αυτή η δήλωση κατευθείαν στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε».

Στην αντίπερα όχθη, η μητέρα του αγοριού, που αρχικά οι πληροφορίες την ήθελαν να επιβεβαιώνει την επιστολή του νεαρού, σήμερα, Τετάρτη, σημείωσε ότι ουδέποτε ανασκεύασε την αρχική του τοποθέτηση και έκανε λόγο για πλαστογραφία του εγγράφου.

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει η επιστολή. Είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» τόνισε στο Live News.

Ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής της “Κιβωτού του Κόσμου“, κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την παραπομπή του ή μη σε δίκη.


Πηγή: www.diaforetiko.gr