15/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Χριστίνα Λαμπίρη: Έστησαν στην κόρη μου ένα ατύχημα, την τράκαραν με σκοπό να τη ληστέψουν

“Της έστησαν ένα σκηνικό περίεργο δυο αυτοκίνητα, υποτίθεται ατυχήματος” αποκαλύπτει η Χριστίνα Λαμπίρη.

Στην κόρη της και το στημένο σκηνικό που κλήθηκε να διαχειριστεί  στο παρελθόν, οδηγώντας αργά τη νύχτα, αναφέρθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη όταν συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή “Μπαμπα-δες” της ΕΡΤ.

“Η ευαισθησία μου μεγεθύνθηκε όταν ήρθε στη ζωή η κόρη μου, εκεί αρχίζουν και άλλα πράγματα να δημιουργούνται. Εκεί πρώτα απ’ όλα νιώθεις τεράστια την ευθύνη. Δηλαδή μέχρι να έρθει στον κόσμο, ναι ήμουν ευαίσθητη αλλά ήμουν ένας άνθρωπος που ζούσα για μένα και την καθημερινότητα μου. Στα 24 την απέκτησα την κόρη μου” εξομολογήθηκε, αρχικά, η δημοσιογράφος.

“Από τη στιγμή που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος, αυτομάτως άρχισα να νιώθω τεράστιες ευθύνες. Όταν έχεις παιδί, έτσι όπως βίωσα και βιώνω τη μητρότητα, εκτιμώ ότι έχεις πραγματικά έναν στόχο στη ζωή σου.

Είχα την ευθύνη της να μεγαλώσει σωστά, να γίνει ένας καλός άνθρωπος, να πάει καλά στις σπουδές της, να μπορεί να εξελιχθεί, να έχει την παιδεία της.

Μια ανησυχία μόνιμη για τις παρέες της, τους φίλους της, τις σχέσεις της. Πέρασα όλες αυτές τις περίεργες καταστάσεις που περνάνε οι γονείς… να ξέρω από το τηλέφωνο, με τη δική της συμφωνία πάντα, που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή. Αυτό όμως συνέβη μετά από ένα συγκεκριμένο περιστατικό”.

“Της έστησαν ένα σκηνικό περίεργο δυο αυτοκίνητα, υποτίθεται ατυχήματος. Δηλαδή πήγε κάποιος να φύγει στο φανάρι με πράσινο, πατάει φρένο, πέφτει η κόρη μου από πίσω και εκείνη την ώρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο.

Αυτό ήταν λοιπόν ένα στημένο πραγματάκι όπου σταμάτησε το αυτοκίνητο μπροστά, μέσα στο οποίο ήταν τρεις άνδρες, κατέβηκε ο ένας να της πει “τι μου έκανες;” και κατεβαίνουν και οι άλλοι δυο προφανώς για να την πιέσουν για χρήματα, για να την κλέψουν, κάτι τέτοιο.

Ως εκ θαύματος βρέθηκε ένας κύριος, ο οποίος ακολουθούσε, κατέβηκε κάτω και… πήρε το νόμο στα χέρια του και έτσι έφυγε η κόρη μου” δήλωσε, εν συνεχεία, η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή της ΕΡΤ.


Πηγή: www.diaforetiko.gr