05/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Χρυσοχοΐδης: «Υποσχέθηκα στους γονείς του Γιώργου, ότι οι ένοχοι και οι υπαίτιοι αυτής της απεχθούς δολοφονικής πράξης θα λογοδοτήσουν» – Law & Order

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε χθες (6/2) ανάρτηση για την ονοματοδοσία του αμφιθεάτρου της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής σε: «Αμφιθέατρο Αρχιφύλακα ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου».

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Με πολύ συγκίνηση σήμερα, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνική Αστυνομία, Αντιστράτηγο Δημήτριο Μάλλιο κάναμε την αποκάλυψη της τιμητικής πλακέτας στη μνήμη του αδικοχαμένου Αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη και δώσαμε το όνομά του στο αμφιθέατρο της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην Καισαριανή.

Η σημερινή μέρα είναι μία αφετηρία για να τιμάμε κάθε μέρα όλους αυτούς, οι οποίοι δίνουν τη μάχη για την ειρήνη και την ασφάλεια. Υποσχέθηκα στους γονείς και στην αδερφή του Γιώργου, ότι οι ένοχοι και οι υπαίτιοι αυτής της απεχθούς δολοφονικής πράξης θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη και ότι όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να καταπολεμήσουμε αυτό το απεχθές φρικαλέο φαινόμενο της βίας.

Ευχήθηκα ο πόνος της οικογένειας του Γιώργου να μετατραπεί σε μια ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία, λιγότερο βίαιη και με κοινωνική ειρήνη και ευημερία.»

Πηγή: lawandorder.gr