27/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Δανάη Μπάρκα: Ακόμα και σήμερα κάποιος θα βρεθεί να μου σχολιάσει «επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός»

“Λες κι αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη” σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για τα σχόλια που δέχεται ότι η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, την έχει βοηθήσει στα επαγγελματικά της επειδή είναι ηθοποιός.

«Το bullying μπορεί να συμβεί όχι μόνο στα σχολικά χρόνια αλλά και σε ενήλικες στα social media. Εμένα μου συμβαίνει μέχρι και σήμερα, που κλείνω τα 32 φέτος, είμαι ηθοποιός από τα 25 μου και κάνω αυτή τη δουλειά στην τηλεόραση 4 χρόνια τώρα», δηλώνει η Δανάη Μπάρκα.

«Ακόμα και σήμερα κάποιος θα βρεθεί να μου σχολιάσει «επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός». Εκεί λες: τόσα μπορείς να μου προσάψεις, σε αυτό μένεις;», υπογραμμίζει η παρουσιάστρια.

«Δεν με επηρέασε ποτέ το ότι η μαμά μου είναι ηθοποιός. Αυτό με επηρέασε μόνο όταν μετά το σχολείο που συναποφασίστηκε με την οικογένειά μου ότι πρώτα θα τελειώσω τη σχολή και μετά θα κάνω ό,τι θέλω.

Να μην έχει κάποιος να σου προσάψει ότι σε πήραμε εμείς ή κάποιοι φίλοι μας στο θέατρο. Όχι ότι είναι κακό αυτό», συμπληρώνει στη συνέχεια στην τοποθέτησή της η Δανάη Μπάρκα.

«Τώρα μου φαίνεται πιο κουτό. Τότε έλεγα: ωχ. Τώρα λέω: τι χαζό σχόλιο; Λες κι αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη.

Θα της έλεγα: πήγαινέ με κάπου να ξεκουράζομαι», κατέληξε με χιούμορ επί του θέματος η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του MEGA.

Πηγή: www.newsit.gr