02/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διάρρηξη σε δημαρχείο

Διαρρήκτες εισέβαλαν  χθες το βράδυ στο δημαρχείο και το Δημοτικό Κτίριο «Παύλος Μελάς» του Δήμου Ωραιοκάστρου, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάποια «σημαντικά» αντικείμενα, παρά μόνο τέσσερα ηχεία.

Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως στο ισόγειο του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου πήγαν στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου και προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα 4 ηχεία τα αφαίρεσαν από το Δημοτικό Κτίριο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το γεγονός. Οι δράστες παραμένουν άγνωστοι όπως άγνωστο είναι αν τα ίδια άτομα διέπραξαν και τις δύο διαρρήξεις.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ωραιοκάστρου αναφέρει:

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκαν το Δημαρχείο Ωραιοκάστρου και το Δημοτικό Κτίριο «Παύλος Μελάς». Άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Πέμπτης παραβίασαν πόρτα στο ισόγειο του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου και κινήθηκαν προς το Τμήμα Εσόδων του Δήμου.

Εκεί, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν το χρηματοκιβώτιο, που είναι τοποθετημένο στο χώρο και αποχώρησαν χωρίς να αφαιρέσουν αντικείμενα. Σημειώνεται ότι το χρηματοκιβώτιο δεν περιείχε χρήματα, καθώς οι συναλλαγές των πολιτών γίνονται είτε με τη χρήση τραπεζικών καρτών, είτε ηλεκτρονικά. Επίσης, βραδινές ώρες άγνωστοι διαρρήκτες παραβίασαν πόρτα στο Δημοτικό Κτίριο «Παύλος Μελάς».

Εισέβαλαν στην Αίθουσα Πολιτισμού και αφαίρεσαν τέσσερα ηχεία. Για τα περιστατικά ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου και υποβλήθηκαν μηνύσεις..

Πηγή: www.aftodioikisi.gr