20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Εννοείται ότι κάνω κάθε μέρα σeξ»

Αποκαλυπτική ήταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark», αναφορικά με την προσωπική της ζωή και ενώ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αφού, λοιπόν, ανέφερε πως δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το όνομα του συντρόφου της και – σε λίγες μέρες- συζύγου της, είπε πως θεωρεί δεδομένο το σεξ κάθε μέρα, ενώ αποκάλυψε πως είναι δυο πόντους κοντύτερός της, αλλά- όπως είπε χαρακτηριστικά- «εκεί που τον έχω ανάγκη το ύψος δεν μετράει…».

Για το My Style Rocks, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε πως «με τα κορίτσια ήμασταν πραγματικά υπέροχα, με λάτρευαν. Είχε γίνει ένα περιστατικό στο οποιό τους ζήτησα να με ψηφίσουν για να φύγω και την ώρα της ψηφοφορίας έκλαιγαν!

Κάτι που δεν έπαιξε ποτέ γιατί μπήκε η παραγωγή μέσα και τους είπε ‘’εντάξει, με αυτό που γίνεται, καταστρέφεται το πρόγραμμα μας’’. Να μην πω συγκεκριμένα ονόματα και αναφερώ σε παραγωγούς».

«Εκεί λοιπόν άλλαξαν μετά τα κορίτσια και με δάκρυα στα μάτια έκαναν… ρετούς όλες ότι ήθελαν να μείνω εγώ και να φύγει κάποια άλλη κοπέλα. Εγώ δεν άντεχα να μείνω άλλο διότι δεν είχα συμφωνήσει να πάω», αποκάλυψε η ίδια.

«Γενικά γίναμε άνω κάτω γιατί δεν υπήρξε από την αρχή σωστή συνεννόηση και από την πλευρά μου με την παραγωγή αλλά και προσπάθησαν να με αντιμετωπίσουν πολύ υποδεέστερα, από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, μόνο και μόνο για να κάνουν νούμερα», συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: www.diaforetiko.gr