21/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ο σύζυγός μου είχε λευχαιμία, γνώριζα από την πρώτη νύχτα του γάμου ότι δεν θα έχουμε μέλλον»

Η γνωστής επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβολος της σειρά σειρά καλλυντικών La Vie En Rose, Δήμητρα Κατσαφάδου, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στην οικογένειά της αλλά και το σύζυγό της, που γνώριζε ότι έπασχε από λευχαιμία παρ΄όλα αυτά τον παντρεύτηκε και ας μην είχαν μέλλον μαζί.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η επιτυχημένη επιχειρηματίας
«Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» λέει η Δήμητρα Κατσαφάδου στο πρόσφατο τηλεοπτικό της σποτ, δημιουργώντας έτσι ένα από τα πιο δημοφιλή σλόγκαν των τελευταίων ετών. Η Δήμητρα, είναι ο άνθρωπος πίσω από την πετυχημένη σειρά καλλυντικών La Vie En Rose, που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της με μοναδικό εφόδιο το όραμά της.

Για την επαγγελματική της δραστηριότητα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γνωρίσει την επιτυχία, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου. «Ήμουν σε μία φαρμακευτική με πολύ καλό μισθό. Μάλιστα αφού πήρα προαγωγή αποφάσισα να τα παρατήσω. Οι γονείς μου με αποκλήρωσαν λόγω αυτής μου της απόφασης. Κυριολεκτικά. Δεν είχα σπίτι να μείνω. Με φιλοξένησε η γιαγιά μίας γνωστής μου. Και έτσι έμεινα στο Μενίδι για κάποιο διάστημα», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

“Είχε λευχαιμία ο σύζυγος μου”, λέει η Δήμητρα Κατσαφάδου

Η ίδια αναφέρθηκε και στο γάμο της. «Ήξερα από την πρώτη νύχτα γάμου ότι δεν θα έχουμε μέλλον με τον σύζυγό μου. Είχε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε λευχαιμία και διάφορες άλλες δυσκολίες. Ίσως γι΄ αυτό τον ερωτεύτηκα. Ήξερα επίσης ότι δεν θα κάνω παιδιά μαζί του. Παρόλα αυτά τον παντρεύτηκα, δεν με ένοιαξε».

Ενώ για το πραγματικό της επίθετο Δήμητρα Κατσαφάδου παραδέχτηκε ότι το άλλαξε λόγω εκφοβισμού που είχε δεχτεί. «Με λένε Μαλακοδήμου. Το άλλαξα σε Κατσαφάδου που είναι της μητέρας μου γιατί δέχτηκα πολύ μπούλινγκ στη ζωή μου».

Η Δήμητρα έχει αποδείξει ότι είναι μια μαχήτρια της ζωής και παλεύει πάντα με όλα τα μέσα και τα καταφέρνει. Ετσι λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε και να παντρευτεί τον σύζυγο της παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, διότι η ίδια έχει αληθινά αισθήματα. Μπράβο της…


Πηγή: www.diaforetiko.gr