03/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Δήμητρα Παπαδήμα: Για τρία χρόνια μέναμε με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου σε ξεχωριστά σπίτια

“Ήταν μια περίοδος περίεργη” ομολογεί η Δήμητρα Παπαδήμα.

Για την μακρόχρονη σχέση με τον συνάδελφο και σύντροφο της, Γιάννη Μποσταντζόγλου μίλησε από καρδιάς η Δήμητρα Παπαδήμα όταν συνάντησε τον Κώστα Τσουρό, το μεσημέρι του Σαββάτου (10.02.2024), στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA.

«Με τον Γιάννη έχουμε αυτό το κάτι που κρατάει μια σχέση για χρόνια. Αυτό είναι το ότι και οι δυο είμαστε παιδιά και η κόρη είναι η “μαμά” της οικογένειας!

Δεν έχουμε παντρευτεί και ποτέ δεν μου έλεγε τίποτα ο γάμος. Όταν ήμουν μικρή και έπαιζα με τις κούκλες, εγώ ήμουν πάντα η κούκλα η τσαχπίνα και όχι η σύζυγος! Είχα παντρευτεί στο παρελθόν αλλά ήταν άλλες τότε οι συνθήκες, ήμουν μικρή και «έπρεπε» να γίνει» εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή πρωταγωνίστρια.

«Για τρία χρόνια μέναμε με τον Γιάννη σε ξεχωριστά σπίτια. Ήταν μια περίοδος περίεργη, όπως περνάει κάθε ζευγάρι και η κόρη μας μας είπε “πηγαίνετε καλύτερα να ζήσετε χώρια”. Είχε πάρα πολύ δίκιο και αυτό μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Τώρα πια γουστάρω πάρα πολύ να τον βλέπω μέσα στο σπίτι, κάποτε όμως μου έσπαγε τα νεύρα».

«Εγώ δεν έχω κοιμηθεί με άνθρωπο στο ίδιο κρεβάτι ποτέ. Ούτε με το παιδί μου δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ούτε με άντρα έχω κοιμηθεί ποτέ στο ίδιο κρεβάτι. Δεν μπορώ, θέλω να έχω την ανεξαρτησία μου! Και γιατί να κοιμόμαστε μαζί; Δεν κατάλαβα; Καλύτερα έτσι! Αυτά που χρειάζονται και μετά χώρια!

 

Αυτό κρατάει και τη σχέση σε μια εγρήγορση. Γιατί άμα μένεις μαζί και κοιμάσαι μετά μαζί, το παραμύθι τελείωσε και απομυθοποιείς τον άλλον» πρόσθεσε ακόμα η Δήμητρα Παπαδήμα στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή: www.newsit.gr