20/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει διασωληνωμένος ο τραγουδιστής – Σήμερα θα προσπαθήσουν τον «ξυπνήσουν» οι γιατροί

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη. Χθες Κυριακή 31.03.2024 γνωστοποιήθηκε πως οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την Espresso o αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλεύεται διασωληνωμένος για τέταρτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» και σήμερα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγή φιλικά προσκείμενη στην οικογένεια του καλλιτέχνη, αναφέρει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν από τους θεράποντες ιατρούς του -όχι μία, αλλά δύο φορές- δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό στον εγκέφαλό του, στοιχείο που τους κάνει να ελπίζουν ότι θα βγει νικητής σε αυτή τη μάχη.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις το απόγευμα της Πέμπτης (28/3), ενώ βρισκόταν για πρόβα στο στούντιο του «J2US» μαζί με την παρτενέρ του στο show Τραϊάνα Ανανία. Αμέσως ο στιλίστας του, Κώστας Ζήσης, τηλεφώνησε στο 166 και μόλις συνδέθηκε με γιατρό έδωσε το τηλέφωνο στον τραγουδιστή, ο οποίος περιέγραψε τα συμπτώματά του. Έπειτα από 20 λεπτά έφτασε στο στούντιο ο διασώστης του ΕΚΑΒ και λίγο αργότερα το ασθενοφόρο που μετέφερε τον καλλιτέχνη στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Στον δρόμο, όμως, ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε το δεύτερο, πιο δυνατό, καρδιακό επεισόδιο, με τους γιατρούς στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, ο τραγουδιστής «υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του νοσοκομείου».


Πηγή: www.diaforetiko.gr