30/11/2023
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ποιοι ετοιμάζονται για αντιδήμαρχοι – Τι αναλαμβάνει ο Σάκης Αρναούτογλου

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης σβήνει και γράφει πως θα μοιραστούν οι αντιδημαρχίες στην νέα δημοτική αρχή. 

Ο κ. Αγγελούδης, έχει καθημερινά επαφές με στελέχη που θεωρεί πρώτης γραμμής και με αυτούς θα στηριχθεί στην μάχη της Θεσσαλονίκης, με τις συναντήσεις να εντείνονται μέχρι την ορκωμοσία. Για την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου έχει κυκλωθεί ο Σπύρος Βούγιας, ενώ σίγουρη είναι και η αξιοποίηση του Βασίλη Γάκη στον Πολιτισμό.

Στις κρίσιμες υποδομές του δήμου θα ρίξει ανθρώπους που πιστεύει αρκετά, στην καθαριότητα, ένας τομέας που η Θεσσαλονίκη έχει αρκετά προβλήματα θα αναλάβει ο Γιώργος Δημαρέλλος, ένα πρόσωπο που μόνο θετικά άκουσε από τους Θεσσαλονικείς, όταν είχε διατελέσει αντιδήμαρχος στην δημαρχία του Γιάννη Μπουτάρη.

Το χαρτοφυλάκια της πολιτικής προστασίας θα αναλάβει, ένα πρόσωπο που είναι αγαπητό σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ο Σάκης Αρναούτογλου, ένας άνθρωπος που στις εκλογές έκοψε πρώτος το νήμα στους σταυρούς προτίμησης.

Στο νέο δημοτικό σχήμα θα έχει μάλλον και θέση ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών, Αθανάσιος Ζιώγας και η πρώην γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κούλα Γιαννακίδου.

Στην δημοτική αστυνομία και στην υπηρεσία πρασίνου φαίνεται ότι θα βρεθούν ο Κώστας Τσιαπακίδης και ο Πρόδρομος Νικηφορίδης αντίστοιχα.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr