23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Δολοφονία στη Σάμο: «Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα» λέει η 49χρονη που χτύπησε μέχρι θανάτου τον πατέρα της με κάβουρα – Law & Order

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα» φέρεται να δήλωσε η 49χρονη γυναίκα, η οποία το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της, με τη δολοφονία να συγκλονίζει τη Σάμο.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο, όπως φάνηκε στην πορεία ήταν ένας κάβουρας, από αυτούς που χρησιμοποιούν οι υδραυλικοί.

Η 49χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι και στο πρόσωπο τον πατέρα της, με κάποιο χτύπημα να αποδεικνύεται θανατηφόρο.

Στη συνέχεια η ίδια κάλεσε τις Αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε το έγκλημά της, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου».

Ωστόσο, δεν έχει εξηγήσει μέχρι στιγμής για ποιον λόγο σκότωσε τον πατέρα της, ενώ η τοπική κοινωνία της Σάμου παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 70χρονος ζούσε μόνιμα στη Σάμο και ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ, ενώ η 49χρονη μένει στην Αθήνα και είχε μεταβεί στο νησί για τις ημέρες του Πάσχα.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε τις επόμενες ώρες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ακούστηκε κάτι από το σπίτι.

Όπως ανέφερε το Star, το πτώμα του 70χρονου μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή.


Πηγή: lawandorder.gr