22/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Δολοφονία στο Ψυχικό: Η έκταση φιλέτο στη Μύκονο που αγόρασε ο τοπογράφος και τα μηνύματα «φωτιά» με επιχειρηματία – Law & Order

Ο μεσίτης έχει πρόβλημα με όλη την Μύκονο δεν υπάρχει άνθρωπος στο νησί να πει καλή κουβέντα για εκείνον, ούτε καν η οικογένεια του. Με όλους τα έχει βάλει, όχι μόνο με τον εργολάβο. Ο εργολάβος έχει μάθει να υπακούει στους νόμους, ο λόγος του είναι υπογραφή και δεν κατεβάζει το κεφάλι, η αστυνομία ξέρει που είναι το σπίτι του», ανέφερε το περιβάλλον του εργολάβου.Το περιβάλλον του εργολάβου επαναλαμβάνει στο Live News πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Η αλήθεια όπως μας λένε ευελπιστούν να αποκαλυφθεί σύντομα για να καταπέσουν οι συκοφαντίες κι να μπορέσει ο δικούς τους άνθρωπος να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του.

«Δεν ξέρω αν είχαν γευματίσει 8 βασικοί επιχειρηματίες της Μυκόνου με τον 44χρονο. Δεν τον ενδιαφέρει τον επιχειρηματία και δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα γιατί όποιος ασχολείται μπλέκει. Δεν το γνωρίζουμε αν είχε σχέση ο 44χρονος με τον μεσίτη. Ο εργολάβος δεν έχει μπει σε κανενός την δουλειά, δεν έχει εμπλακεί σε προβληματικές δουλειές ποτέ. Επειδή έχει 300 άτομα που δουλεύουν στην επιχείρηση του, τους ενοχλεί. Η συνεργασία του εργολάβου με το θύμα ήταν άψογη και εύχεται από τον Θεό να βγει η αλήθεια στο φως».

Οι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Παναγιώτη Στάθη συνεχίζονται και όπως φαίνεται ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του ονόματος που θα δέσει συνολικά την πολύκροτη υπόθεση.

Τα μηνύματα – «φωτιά» που είχε ανταλλάξει ο τοπογράφος με τον επιχειρηματία

Το LIVE NEWS παρουσιάζει τα μηνύματα «φωτιά» που είχε ανταλλάξει ο τοπογράφος με τον επιχειρηματία.

Στα μηνύματα αυτά φαίνεται να δίνουν κάποιες προσφορές για τα ακίνητα δίπλα στο ξενοδοχείο Four Seasons που θα χτιστεί στη Μύκονο. Ο επιχειρηματίας με τον οποίο μιλά στα μηνύματα ο Παναγιώτης Στάθης, είναι ο ίδιος που ο τοπογράφος κατηγορούσε για τον ξυλοδαρμό του, το 2021.

Παναγιώτης Στάθης: Δε ρωτάω κανέναν. Μαζί μιλάμε. Θα εξαντλήσουμε την άλλη περίπτωση ή και άλλες ακόμα. Αν βιάζονται τόσο πολύ να περιμένουν. Ποιος είναι ο … εσύ ξέρεις καλύτερα. Εγώ δε μίλησα μαζί του ποτέ.

Επιχειρηματίας: Οκ.

Παναγιώτης Στάθης: Έχει ο θεός … για όλους. Κι ο … κάπου κάτι θα χρειαστεί… Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Καλό βράδυ.

Επιχειρηματίας: Ναι, αλλά δεν χρειάζεται να απειλείς, θα το φτιάξουμε μην τρελαίνεσαι εγώ που χρεώθηκα 2,5 εκατομμύρια και περιμένω, τι να πω; Εσύ το πήρες τσάμπα, κάνε υπομονή.

Παναγιώτης Στάθης: Οκ.

Αυτοί απαντάνε μόνο για το δικό σας και δεν κάνουν καμία αναφορά για το δικό μας. Ούτε καν ότι δεν το θέλουν. Τι συμβαίνει.

Επιχειρηματίας: Στο είπα ότι … προφορικά μου είπε ότι δεν το χρειάζονται και θεωρούν ότι δεν μπορούν να δώσουν πάνω από 1 εκατομμύριο για το δικό σου. Γι’ αυτό σου είπα ότι θα πρέπει να δούμε πώς θα το κάνουμε και πώς θα απαντήσω. Χθες αυτά σου έλεγα και δεν καταλάβαινες, μου έλεγες τα δικά σου. Έκαναν προσφορά μόνο για το δικό μου. Βλέπουν δύο ακίνητα και δεν μπορούν να πληρώσουν την ίδια τιμή το πίσω με το παραθαλάσσιο όπως και του… το πλήρωσαν πολύ λιγότερο.

Παναγιώτης Στάθης: Το πακέτο τους το έγραψες;

Παναγιώτης Στάθης: Τους παρακολουθούμε στενά. Είναι το καινούργιο αεροπλάνο που πήραμε που κάνει σχέδιο 1000 στρέμματα σε 45’. Κόστος 42.000 +ΦΠΑ. Τα κάτω.

Επιχειρηματίας: Προσφορά … προς … για απόκτηση ακινήτου.


Πηγή: lawandorder.gr