20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Δολοφονία στο Ψυχικό: Τα ταξίδια του «ωραίου Τζορτζ» στη Μύκονο «δείχνουν» τον εντολέα της εκτέλεσης – Τα ευρήματα που καίνε τον 44χρονο! – Law & Order

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα ταξίδια που πραγματοποίησε στη Μύκονο ο 44χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του ηθικού αυτουργού της εκτέλεσης του 55χρονου άνδρα.

Όπως προκύπτει, ο φερόμενος ως δράστης, γνωστός και ως «ωραίος Τζορτζ», φέρεται να πραγματοποίησε τουλάχιστον 8 ταξίδια στο κοσμοπολίτικο νησί και να είχε διαδοχικές επαφές με επιχειρηματίες και με άτομα που έχουν χαρτογραφηθεί ως περιφερειακά στελέχη της Greek Mafia, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ισάριθμες κάρτες sim, που ο άνδρας έκρυβε σε ειδική κρύπτη στο σπίτι της συντρόφου του στο Ψυχικό και εκτιμούν πως τα στοιχεία που θα ανασύρουν θα τους οδηγήσουν στους ηθικούς αυτουργούς που έδωσαν την εντολή εξόντωσης του Παναγιώτη Στάθη.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να εντοπίσουν τις κινήσεις του 44χρονου, δημιουργώντας ένα μωσαϊκό με τις κινήσεις που έκανε, πριν,αλλά και μετά την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό. Ο άνδρας εγκατέλειψε,σύμφωνα με τις αρχές την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησε για να φτάσει στο σημείο της εκτέλεσης, σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας που διαμένει η αδελφή του στα βόρεια προάστια. Στελέχη της ασφάλειας εκτιμούν πως με την βοήθεια συνεργού του,την απομάκρυνε από το σημείο λίγες ώρες μετά την δολοφονία.

psixiko documento 3

Μετά τον εντοπισμό πυρίτιδας σε επιχειρησιακή ζώνη που φέρεται να φορούσε ο 44χρονος, πάνω στην οποία είχε στηρίξει τα όπλα που χρησιμοποίησε, τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ αναζητούν και άλλα χρήσιμα στοιχεία σε είδη ρουχισμού του άνδρα που θα τον συνδέσουν ακόμη πιο στενά με την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.


Πηγή: lawandorder.gr