19/06/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Έφη Σαρρή: Ο Νίκος Καρβέλας είναι ιδιαίτερος, μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα

“Έχω συναντήσει πολλούς περίεργους συνθέτες. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι για να τους αντιμετωπίσεις” εξομολογείται η Έφη Σαρρή.

Η Έφη Σαρρή σε συνέντευξή της το Γεια σου και στην Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε για τα pool boy που περνούν από την πισίνα της, τις συνεργασίες της με απαιτητικούς συνθέτες και τη συμμετοχή της στο J2US.

“Δεν βουτώ στην πισίνα. Την έχω γιατί μου αρέσει να τη βλέπω. Υπάρχει pool boy εδώ που την καθαρίζει. Έρχεται κάθε Δευτέρα, αλλά έχουμε ένα κόλπο.

Εδώ εγώ έχω κάστινγκ κάθε εβδομάδα. Αυτήν την Δευτέρα έχουμε ένα πολίστα. Δεν θα πω από ποια ομάδα. Έτσι λίγο για το χαρτζιλίκι τους.

Είθισται τα pool boy να είναι πολύ ωραία παιδιά. Αν δεν είναι σωστή η ενδυμασία… bye” είπα αρχικά η Έφη Σαρρή για τις αγγελίες που βάζει.

“Έχω συναντήσει πολλούς περίεργους συνθέτες. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι για να τους αντιμετωπίσεις.

Ήταν διάφοροι συνθέτες στη ζωή μου. Μπορεί να είναι ιδιαίτερος ο Νίκος Καρβέλας, πάντα ήταν. Τον διαχειρίστηκα γλυκά, ήσυχα και ήρεμα.

Μου είπε την επόμενη φορά να έρθω χωρίς άρωμα και έφυγα” ανέφερε η Έφη Σαρρή για τις συνεργασίες της.

Στο τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε για τον λόγο που δεν απόλαυσε τη συμμετοχή της στο J2US.

Πηγή: www.newsit.gr