23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά

Ανείπωτη θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά. Πάλεψε με σθένος τον καρκίνο που της χτύπησε την πόρτα. Η ίδια είχε μιλήσει για τα όσα περνούσε σε μια κατάθεση ψυχής τον περασμένο Οκτώβριο.

«Και επειδή στη ζωή μου ήμουν πάντοτε ειλικρινής και δεν φοβήθηκα ποτέ τις λέξεις (το αντίθετο. τις αγαπώ όλες ) δεν έχω και πρόβλημα να εκστομίσω τι έχω να αντιμετωπίσω. Έχει όνομα αυτό με το οποίο διαγνώστηκα και δεν πρέπει να μας τρομάζει. Λέγεται καρκίνος και μου την έσκασε το λαμόγιο και έκανε και τη μετάστασή του. Μας έπιασε εν ολίγοις στον ύπνο. Βλέπετε “πέτυχα” σπάνιο είδος και μου την έσκασε. Όσο για τις εξετάσεις στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθω από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, δεν θα μπω καν στον κόπο να τις μετρήσω (φοβάμαι πως θα χάσω το μέτρημα όπως λέει και η Μποφίλιου)» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι συγκλονισμένος και ήδη αρκετοί συνάδελφοι αποχαιρετούν την Γεωργία μέσω των αναρτήσεων τους.

Να σημειωθεί πως η δημοσιογράφος είχε αφήσει το στίγμα της στην εφημερίδα «Πολίτης» στην οποία εργάστηκε για αρκετά χρόνια ενώ ο τελευταίος της επαγγελματικός σταθμός ήταν το ΡΙΚ.

Πηγή: omegalive.com.cy