18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Νίκαια: Είχε κατηγορηθεί για εκδικητική πορνογραφία ο 64χρονος πεθερός – “Έγδυνε” συγγενή και την διαπόμπευε

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από το «αμαρτωλό» παρελθόν του 64χρονου πεθερού ο οποίος έστησε καρτέρι και δολοφόνησε τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του στη Νίκαια.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οπλοφορούσε με μία καραμπίνα, η άδεια της οποίας είχε λήξει, κοιμόνταν για μέρες μέσα στο αυτοκίνητο δίχως κανένας να ασχοληθεί και έφθασε στην εν ψυχρή δολοφονία, μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού του.

Οι αποκαλύψεις από τον “βίο και πολιτεία” του 64χρονου δολοφόνου της Νίκαιας δεν έχουν τελειωμό. Πρόσφατα, όπως αποκάλυψε το Mega, κατηγορήθηκε για εκδικητική πορνογραφία.

Συγκεκριμένα, έστελνε παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μίας γυναίκας, μέλους της οικογένειας, στα email άλλων συγγενών, ακόμη και εργοδοτών, λέγοντας πως είχε παράνομη σχέση με αυτή τη γυναίκα που διαπόμπευε.

“Χειριστικός, κακοποιητικός και εκδικητικός”

Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγό του ξεσπά: “Ήταν πάντα χειριστικός, κακοποιητικός και εκδικητικός με όλους. Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δε θα το άφηνε, θα το φυλούσε την κατάλληλη στιγμή”.

Η πρώην σύζυγος του 64χρονου, o οποίος αφαίρεσε με μια καραμπίνα τη ζωή του γαμπρού του δίνοντάς του και τη χαριστική βολή, τονίζει πως τόσο η ίδια όσο και η κόρη της, βίωναν για χρόνια κακοποίηση. Τις ξυλοκοπούσε και τους φερόταν με υποτιμητικό τρόπο.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η πρώην σύζυγός του βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει και να έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Τότε όμως ξεκίνησε ένα νέο μαρτύριο. Ο δράστης που θεωρούσε υπαίτιους για το διαζύγιο τον γαμπρό και την κόρη του, άρχισε να τους απειλεί ότι θα υπάρξει αιματοκύλισμα μέσα στην οικογένεια.


“Έχασε τα λεφτά που ζούσε, δηλαδή από εμένα και του στοίχισε πολύ. Δε τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι” τονίζει η γυναίκα.

Τι και αν έκαναν καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και ασφαλιστικά μέτρα, νοσηλεύτηκε μόνο δύο μέρες σε ψυχιατρείο και 3 χρόνια αργότερα έκανε τις απειλές του πράξη, ταξιδεύοντας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εκτελώντας εν ψυχρώ τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του, μπροστά στα μάτια του 4 ετών παιδιού του. Αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

“Επειδή αυτός κυκλοφορούσε ελεύθερα στην κοινωνία μπόρεσε πέρασε διόδια πήρε το όπλο του και ήρθε και μου σκότωσε το σύζυγο”, προσθέτει η κόρη του αυτόχειρα δολοφόνου.

Σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δολοφονία

Από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι ο 64χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ δολοφονία.

Για μία εβδομάδα κινούνταν στην περιοχή με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Μέσα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαξιλάρι και μία κουβέρτα πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Κατόπτευε το θύμα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να του επιτεθεί και να του αφαιρέσει τη ζωή.
ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΙΚΑΙΑ

“Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί και το παιδί μου εγώ ήμουν μέσα και με χτύπησαν σκάγια. Αν το παιδί μου ήταν έξω για να μπει μαζί του στο αμάξι θα το χτυπούσαν σίγουρα”, αναφέρει η σύζυγος του θύματος.

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν αποδείξεις από καπνικά προϊόντα που είχε αγοράσει από την Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου αλλά και ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του.

Η σύζυγος του 39χρονου θύματος προσπαθεί να βρει δύναμη να μεγαλώσει τα δύο ανήλικα παιδιά της, δύο και τεσσάρων ετών, που από χθες ζητούν τον μπαμπά τους.


Πηγή: www.diaforetiko.gr