18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

ΕΙΚΟΝΑ: Είχαν κυκλοφορήσει και λαχεία για την αποπεράτωση της παράνομης μονής! «Δεν έχετε το Θεό σας»

Η ιερά μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ξεκίνησε να ανεγείρει παράνομα μονή εντός της προστατευόμενης περιοχής του Κάβο Γκρέκο, την ίδια στιγμή που λάμβανε αρνητική απάντηση σε προκαταρκτικό ερώτημα για δυνατότητα υποβολής αίτησης χορήγησης πολεοδομικής αίτησης κατά παρέκκλιση στην ίδια προστατευόμενη περιοχή, στην ίδια πολεοδομική ζώνη και στην ίδια καθορισμένη χρήση γης.

Και στις δύο περιπτώσεις, τα τεμάχια εκκλησιαστικής γης βρίσκονται περίκλειστα σε κρατική δασική γη, εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Κάβο Γκρέκο.

Σήμερα ο Πρόεδρος των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από λαχεία που είχαν κυκλοφορήσει για οικονομική ενίσχυση της Μητρόπολης προς αποπεράτωση της εν λόγω παράνομης Μονής!

Ο κος Περδίκης γράφει συγκεκριμένα:

«Δεν έχετε το Θεό σας εκεί στην Μητρόπολη Κωνσταντίας. Και λαχειοφόρος αγορά για το παράνομο κτίσμα. Υπάρχει άδεια για αυτό το λαχείο? (δεν φαίνεται πουθενά) Τι λέει η Επαρχιακή Διοίκηση; Οι λογαριασμοί στις δύο εμπορικές τράπεζες σε ποιον ανήκουν; Ίσως σε κάποιον θρονικο Επίτροπο παλιν; Το χρυσό μενταγιόν είναι και θαυματουργό».

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: omegalive.com.cy