02/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Ελένη Χατζίδου: Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα, να έχει πει το ναι με την πρώτη πρόταση

“Θα μπορούσε να έχει πει το ναι στην πρώτη εκπομπή που θα της είχε προταθεί και αυτή να ήταν η καταστροφή της” δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασαν στο Breakfast@star με την Ελένη Χατζίδου να αναφέρει πως εύκολα θα μπορούσε να πέσει στην παγίδα και να πει ναι σε όποια πρόταση της γινόταν για να υπάρχει απλά στα τηλεοπτικά δρώμενα. 

«Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προτάσεις και δεν τις συζητάει μπροστά στις κάμερες, γιατί δεν ξέρει και η ίδια ακόμη τι θέλει να κάνει», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Είναι συνειδητοποιημένη, θέλει να επιστρέψει σωστά. Είπε ότι θέλει να προσέξει πάρα πολύ καλά τις επιλογές της, δεν απαντάει για το Big Brother. Εγώ ξεκάθαρα κατάλαβα ότι έχει συζητήσει με κάτι από τα δύο. Από τη στιγμή που δεν διέψευσε κάτι, θεωρώ ότι υπάρχει τηλεοπτικό παρασκήνιο πίσω από αυτό», σχολιάζει από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η Ιωάννα δεν θέλει επικοινωνιακά να αποκλείσει και να πει όχι σε τίποτα, γιατί αυτή τη στιγμή το όνομά της συζητιέται πάρα πολύ τηλεοπτικά και η μετοχή της ανεβαίνει, οπότε αφήνει τη συζήτηση ανοιχτή», παρατηρεί από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

«Θεωρώ ότι το promo δεν της είχε κάνει καλό, όταν είχε πάρει τη μεταγραφή από την Κρήτη στον ΣΚΑΪ, και όλη αυτή η κουβέντα που είχε γίνει πριν για το πώς παρουσιάστηκε. Θεωρώ ότι δεν θα την πατήσει ούτε τώρα, θέλει να τη γλιτώσει σε αυτό το κομμάτι», συμπληρώνει ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα, οποιοσδήποτε θα είχε πέσει στην παγίδα, που έχει έρθει στην Αθήνα, έχει συζητηθεί τόσο πολύ από το άγχος να μη φύγει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, να έχει πει το ναι με την πρώτη πρόταση», επισήμανε η Ελένη Χατζίδου.

«Το έχουμε δει αλλά δεν θέλω να πω ονόματα. Θα μπορούσε να έχει πει το ναι στην πρώτη εκπομπή που θα της είχε προταθεί και αυτή να ήταν η καταστροφή της», κατέληξε στην τοποθέτησή της η τραγουδίστρια.

Πηγή: www.newsit.gr