23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Ελένη Γερασιμίδου: Οι δημοσιογράφοι κάνουν πολύ θόρυβο – Τα αφεντικά έχουν πει στα πρωινάδικα να μαλώνουν μεταξύ τους

Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, τους δημοσιογράφους, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Πάνο Βλάχο και τις πρωινές εκπομπές.

«Δεν υπάρχει μυστικό στον επιτυχημένο γάμο. Εμείς σκοτωνόμαστε, αλλά υπάρχει αγάπη. Πολλά δεν μπορώ στον σύζυγό μου, αλλά θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του.

Γράφει πάρα πολύ ωραίους στίχους, σε αυτό του κρατάω κακία, γιατί θα μπορούσε να έχει βγάλει λεφτά όταν η δισκογραφία ήταν στο φόρτε», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Οι δημοσιογράφοι κάνετε πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας πήγε να δώσει μια συνέντευξη για τον Τσιτσάνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι και μετά να το κάνεις θέμα.

Επίσης, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές μεταξύ σας; Ο Νταλάρας δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά τον σέβομαι πολύ.

Τα πάνελ είναι κριτές των πάντων. Η Φαίη είναι ευγενικό πλάσμα και δεν συμμετέχει σε αυτά. Θα πω “κοιτάξτε τα δικά σας χάλια” και ας γίνει πάλι θέμα», συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία. Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που θριαμβεύει.

Δεν θα μας πει κανένας τι είναι αστείο και τι δεν είναι αστείο. Τα αφεντικά έχουν πει στα κορίτσια που κάνουν τα πρωινά να μαλώνουν μεταξύ τους», κατέληξε η ηθοποιός.


Πηγή: www.diaforetiko.gr