17/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Ελεονώρα Μελέτη: Ήταν πολύ δύσκολη η περίοδος του Πρωινού Καφέ αλλά νιώθω ευγνώμων που την έζησα

“Τα εργαλεία που πήρα μέσα από αυτή την ιστορία τα μεταφέρω και στο καινούργιο μου βιβλίο” τονίζει η Ελεονώρα Μελέτη.

Στις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Πρωινού Καφέ και κυρίως μετά από αυτήν, αναφέρθηκε από καρδιάς η Ελεονώρα Μελέτη όταν συναντήθηκε με τον Τάσο Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση. 

“Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου αυτή του Πρωινού Καφέ που, παρόλα αυτά, νιώθω ευγνώμων που την έζησα γιατί με βοήθησε πάρα πολύ να διαμορφώσω αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Με βοήθησε να δω με άλλο μάτι τους ανθρώπους.

Στην αρχή πολύ εχθρικά, σχεδόν καχύποπτα, αλλά τώρα με κατανόηση και με συμπόνια. Το δούλεψα πάρα πολύ και αυτά τα εργαλεία που πήρα μέσα από αυτή την ιστορία τα μεταφέρω και στο καινούργιο μου βιβλίο” παραδέχθηκε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Ο τίτλος του θα είναι “Το όνειρο μου ήταν πάντα ένα μωβ ποδήλατο”. Είναι μια πολύ σημαντική αυτή η φράση και θα το ανακαλύψει κανείς διαβάζοντας το βιβλίο.

Το βιβλίο αυτό βασίζεται σε αληθινά γεγονότα δεν είναι όμως αυτοβιογραφία σε καμία περίπτωση γιατί ποιος νοιάστηκε κιόλας. Είναι όμως μια περίοδος που μεσολάβησε αφότου εγώ εξαφανίστηκα από το Πρωινό Καφέ”.

“Μετά από τον Πρωινό Καφέ εξαφανίστηκα κυριολεκτικά γιατί έφυγα από την χώρα. Έφυγα από την Ελλάδα μην μπορώντας να διαχειριστώ το ότι περπατούσα στον δρόμο και όλοι πίστευα ότι νομίζουν για μένα όλα αυτά τα οποία άκουγαν στην τηλεόραση.

Έφυγα κυνηγημένη σχεδόν” πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη στο “Τετ α Τετ” του Alpha Κύπρου.

“Έκανα ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι στο Μπαλί για κάποιους μήνες και εκεί συνάντησα ανθρώπους και απέκτησα γνώσεις τις οποίες χρησιμοποίησα και να κυνηγήσω όλα μου τα όνειρα αλλά και να βρω τρόπους να σταθώ στον εαυτό μου. Να βρω τρόπους για να θεραπεύσω τον εαυτό μου από αυτό το οποίο είχε υποστεί και να βάλω τα όριά μου στους άλλους”.

Πηγή: www.newsit.gr