22/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εννιά χρόνια χωρίς τον Ανθυπαστυνόμο Γιώργο Καραπαναγιώτη – Σαν σήμερα σκοτώθηκε σε καταδίωξη κακοποιών – Law & Order

Σαν σήμερα: Εννιά χρόνια πέρασαν από την τραγική μέρα της 10ης Ιουλίου 2015, που έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 37 χρονών, σε τροχαίο δυστύχημα ο Ανθυπαστυνόμος της ΟΠΚΕ Βόλου Γιώργος Καραπαναγιώτης, στη διάρκεια καταδίωξης αλλοδαπών σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Αλμυρού.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος ο Ανθυπαστυνόμος, είχε κατεύθυνση προς Αλμυρό, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Βόλου-Μικροθηβών βρισκόταν ένα νεκρό σκυλί.

Ο 37χρονος Ανθυπαστυνόμος Γιώργος Καραπαναγιώτης που οδηγούσε το περιπολικό, έκανε αρχικά ελιγμό αριστερά για να αποφύγει το ζώο, αλλά κατά την επαναφορά, έχασε τον έλεγχο του περιπολικού το οποίο εξετράπη από την δεξιά πλευρά του δρόμου και προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε δένδρο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος Ανθυπαστυνόμος κυριολεκτικά να εκσφενδονιστεί μέσα από το παρμπρίζ και να καταλήξει 14 μέτρα μακριά, για να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο Γιώργος Καραπαναγιώτης ήταν παντρεμένος με αστυνομικό και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Υπηρεσία του και θεωρείτο ως ένας από τους πλέον ικανούς και μάχιμους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.


Πηγή: lawandorder.gr