23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος πραγματοποίησαν μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής (εικόνα) – Law & Order

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, πραγματοποίησαν μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας στον χώρο του Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα καταπολέμησης τροχαίων ατυχημάτων, για τους μαθητές των σχολείων της Ε’ & ΣΤ΄ τάξεων των σχολείων του Σπάτων και της Αρτέμιδος.

Οι μικροί μας φίλοι άκουσαν με προσοχή την συζήτηση-ενημέρωση και «εκπαιδεύτηκαν» στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με θεωρητικό αλλά και με βιωματικό τρόπο στην κατάλληλη οδική συμπεριφορά, προκειμένου να δημιουργήσουν οδική συνείδηση και να εξελιχτούν στο μέλλον υπεύθυνοι οδηγοί τηρώντας τον Κ.Ο.Κ.

Την εκδήλωση τελετή τίμησαν με την παρουσία τους: ο προϊστάμενος της θρησκευτικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ Αρχιμανδρίτης Α/Β΄ Αλέξιος Κουρτέσης,ο Α/Δ΄κ Χαλκιαδάκης Γεώργιος εκπρόσωπος της Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας οι Αντιδήμαρχοι κ. ΤΣΕΠΑΣ Βασίλειος & ο κ ΛΑΜΠΡΟΥ Παναγιώτης, η Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Σπάτων κα. ΔΗΜΑ Αννα, αντιπροσωπεία του Α.Τ Σπάτων καθώς και η εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας η κα. ΜΑΝΤΖΙΟΥ.

Η δράση έγινε σε συνεργασία με το Β΄ Τ.Τ Βορειοανατολικής Αττικής με εξαίρετους συναδέλφους – ομιλητές και συγκεκριμένα τον Α/Β’ κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ Ανδρέα , τον Αναπλ. Γεν. Γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο και την Ανθ/μο κα. ΒΑΣΙΟΥ Αποστολία.

 


Πηγή: lawandorder.gr