24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Επιστρέφει ο βασιλιάς Νότης: Διέρρευσε καταλάθος το νέο του τραγούδι του come back του Σφακιανάκη

Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει και είναι έτοιμος να κάνει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα.

Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει με ένα CD που θα είναι επιδραστικό και θα διαφέρει από ό,τι έχει προηγηθεί.

Ο Γιώργος Αρσενάκος, διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» όπου αναφέρθηκε στον Νότη Σφακιανάκη και την πιθανότητα να επιστρέψει στο τραγούδι.

Η επιστροφή του Νότη

Ο Γιώργος Αρσενάκος  ρωτήθηκε σχετικά με τον τραγουδιστή, καθώς ανήκει στον δυναμικό της εταιρίας αλλά και για την απόχη από την μουσική εδώ και τέσσερα χρόνια.

Μετά την επιθυμία της εταιρείας να δεχτεί τον Νότη Σφακιανάκη πίσω, ο CEO της Panik τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να πιέσει καταστάσεις. Η βασική προϋπόθεση για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη είναι να νιώσει αυτός ο ίδιος έτοιμος.

Ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει

Ο Γιώργος Αρσενάκος ανέφερε: «Ο Νότης ανήκει στην Panik από το 2016. Όλοι θέλουμε πολύ να επιστρέψει, αλλά το θέμα είναι πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ, μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον του, στέλνουμε τραγούδια, είμαστε σε μια τέτοια επαφή, αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε.

Δεν θέλουμε να αγχώσουμε κανέναν. Για τον καθένα έρχεται η στιγμή του να κάνει αυτό που θέλει. Και σε έναν καλλιτέχνη με 35 χρόνια πορείας και καριέρας που έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ, δεν γίνεται να του πω εγώ τι θα κάνει. Δεν μπορώ να εκβιάσω έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει τραγούδια, αν δεν θέλει», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος.

Στο τέλος, εξέφρασε την ελπίδα, ότι: «Ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει, θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει, θα επανέλθει, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και ο κόσμος τον λατρεύει και  έχει μια απίστευτη δισκογραφία. Ο Νότης απουσιάζει από το 2020. Έχουμε μια τριλογία που πρέπει να ολοκληρώσουμε, έχουμε βγάλει το Κοινωνικό, το Ερωτικό και τώρα μένει το Χορευτικό»!

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Κοστίζει μια περιουσία, είναι το όνειρο κάθε εργένη: Αυτό είναι το θηρίο αυτοκίνητο που λατρεύει ο Νότης Σφακιανάκης

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι λάτρης του καλού και ακριβού αυτοκινήτου και δεν το έκρυψε ποτέ. Μάλιστα από τα χέρια του είχαν περάσει αρκετά ακριβά μοντέλα υψηλών επιδόσεων τα οποία απόλαυσε στο έπακρο.

Ένα από τα αυτοκίνητα, όμως, που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη του Νότη Σφακιανάκη είναι το Nissan GT-R.

Το ατύχημα του Νότη Σφακιανάκη το 2013

Το κορυφαίο αυτό σπορ αυτοκίνητο συντρόφευε τον τραγουδιστή σε όλες τους τις μετακινήσεις και μάλιστα έγινε αφορμή για ένα μεγάλο ατύχημα πίσω στο 2013.

Nissan GT-R: Η μεγάλη αγάπη του Νότη Σφακιανάκη

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν από 10 χρόνια ο τραγουδιστής είχε ένα τροχαίο ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν οι εμπλεκόμενοι. Το αυτοκίνητο ωστόσο έπαθε μεγάλη ζημιά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκαν σχεδόν 50.000 ευρώ για να επισκευαστεί. Το ποσό είναι λογικό αν αναλογιστούμε ότι το GT-R είναι εξαιρετικά σπάνιο, με ακριβά ανταλλακτικά.

Ο Νότης δε… μάσησε ούτε με το τραυματικό ατύχημα που είχε και συνέχισε ακάθεκτος. Ετσι το ασημί GT-R, αντικαταστάθηκε με ένα λευκό, με το οποίο κινείται καθημερινά!

Θυμίζουμε ότι το Nissan GT-R είναι εξοπλισμένο με έναν V6 κινητήρα 3,8 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο αποδίδει 545 ίππους και 463 Nm ροπής. Εκτός από την υψηλή απόδοση, το GT-R ήταν απίθανο στο δρόμο με κράτημα αγωνιστικού επιπέδου και ηλεκτρικά συστήματα εξελιγμένα από το αγωνιστικό τμήμα της Nissan.


Πηγή: www.diaforetiko.gr