20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΣΜΟΣ

Επιβάτης σε πτήση της United Airlines δαγκώνει αεροσυνοδό, ρίχνει γροθιές κι φτύνει επιβάτες

Αναστάτωση επικράτησε σε πτήση της United Airlines από το Μαϊάμι στο Νιούαρκ, όταν μία επιβάτης βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να επιτίθεται σε αεροσυνοδό και επιβάτες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης, η γυναίκα δαγκώνει τον αεροσυνοδό στη διάρκεια της πτήσης της United Airlines με αποτέλεσμα να του σκίσει τη στολή και επιπλέον ακούγεται να λέει σε μια ηλικιωμένη κυρία, την οποία αποκαλεί «γριά» να «επιστρέψει πίσω στη Ρωσία».

Το πλήρωμα του αεροσκάφους κατάφερε να της δέσει τα χέρια, ωστόσο εκείνη συνέχιζε να αντιστέκεται και να παλεύει με τρία μέλη του. 

Δεν την άφησαν να πάει τουαλέτα κι έγινε έξαλλη

Ένας άλλος επιβάτης υποστήριξε ότι το παραλήρημα της γυναίκας ξεκίνησε απλώς επειδή δεν την άφησαν να πάει στην τουαλέτα του αεροπλάνου.

«Αρχικά επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά σε μια οικογένεια στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, αφού δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα» δήλωσε στη DailyMail.com.

«Τα παιδιά ούρλιαζαν – όχι τόσο δυνατά όσο εκείνη όμως… Θυμάμαι ότι συνήθιζα να φέρομαι έτσι σε ηλικία δύο ή τριών ετών όταν δεν έπαιρνα παγωτό» είπε.

Ο επιβάτης δήλωσε ότι το προσωπικό την άλλαξε θέση, ενώ εκείνη φώναζε και έβριζε όλους τους επιβάτες.

Ωστόσο ακόμα κι αυτό δεν την ηρέμησε καθώς άρχισε να δίνει γροθιές και φτύνει το προσωπικό και άλλους επιβάτες που προσπάθησαν να βοηθήσουν.

«Τελικά ήρθε στα χέρια με έναν αεροσυνοδό και άρχισε να του επιτίθεται, τότε ο αεροσυνοδός με τα λευκά γαντζώθηκε πάνω της προσπαθώντας να τη σταματήσει», είπε ο άνδρας.

«Αφού ξέφυγε από τον έλεγχο, αποφάσισαν να της περάσουν χειροπέδες αφού απείλησε το αεροπλάνο».

Στη συνέχεια άρχισε να δαγκώνει, να φτύνει και να κλωτσάει τον αεροσυνοδό και επενέβησαν άλλοι επιβάτες για να βοηθήσουν.

«Γιατί μου βάζετε χειροπέδες;»

«Σταματήστε να με αγγίζετε… αφήστε με, είμαι ένα γα***ο κορίτσι, προσπαθείτε να με σκοτώσετε;» φώναζε εκείνη.

Στη συνέχεια η ίδια φαίνεται να στέκεται στον διάδρομο και να φωνάζει σε όλους να μην πετάξουν με την United Airlines. «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν κάνουν τη δουλειά τους. Μου βάζουν χειροπέδες. Γιατί μου βάζετε χειροπέδες;», φώναζε.

Μία επιβάτισσα της είπε να σταματήσει να ουρλιάζει κι εκείνη της απάντησε: «Πήγαινε πίσω στη Ρωσία, γριά», εξαπολύοντας στη συνέχεια μια σειρά από βρισιές.

«Μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις αυτό», την προειδοποίησε ένας αεροσυνοδός.

«Προσβάλλεις τους πάντες σε αυτό το αεροσκάφος».

Επιβάτες και πλήρωμα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν οι αστυνομικοί την έβγαλαν έξω από το αεροπλάνο που προσγειώθηκε τελικά στο Ορλάντο με καθυστέρηση 3,5 ωρών.

«Το αεροπλάνο βρίσκεται εδώ στο Ορλάντο και το πλήρωμα δεν πρόκειται να συνεχίσει [για το Νιούαρκ] εξαιτίας αυτού που συνέβη» ανακοίνωσε το προσωπικό.

Η United Airlines δήλωσε ότι η επιβάτισσα «έγινε επιθετική και ενοχλητική», προκαλώντας την εκτροπή της πτήσης προς το Ορλάντο και τη μεγάλη καθυστέρηση.

Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο δήλωσε ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση και δεν έχει γίνει ακόμη καμία σύλληψη.

Η ταυτότητα της γυναίκας αλλά και το τι προκάλεσε την έκρηξή της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Πηγή: www.newsit.gr