24/02/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Έρωτας φυγάς – επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο σπίτι του Ιάσωνα

Δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές έρχονται στη σειρά «Έρωτας φυγάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, στις 21:00.

H Χαρά μαθαίνει από τη Δήμητρα την αλήθεια για το παρελθόν του Μίλτου, ενώ ο αρχηγός των παρακρατικών διατάζει να σκοτώσουν τον Παράσχο και τον Κοντογιάννη…

Έρωτας φυγάς: Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (επεισόδιο 78)

Το πρόβλημα υγείας της Μυρσίνης αναγκάζει την Αλεξάνδρα να επιστρέψει στο σπίτι του Ιάσωνα για να είναι κοντά στο παιδί της. Η αίτηση διαζυγίου φτάνει στα χέρια της και με μια υπογραφή θα ‘ναι πλέον ελεύθερη.

Η Νότα εισβάλλει στο γραφείο του Παράσχου, ενώ ο Σωκράτης μπουκάρει με όπλο στο σπίτι της Ελπίδας για να πάρει τη Νάντια που κρύβεται εκεί. Ο Στέφανος ξεκινά για την Αθήνα με στόχο να σώσει τη Μαργέτα.

Ο Μελέτης συναντά την Τζένη και ο ένας καλύπτει τον άλλο για να μην αποκαλυφθεί το παρελθόν τους. H Χαρά μαθαίνει από τη Δήμητρα την αλήθεια για το παρελθόν του Μίλτου, ενώ ο αρχηγός των παρακρατικών διατάζει να σκοτώσουν τον Παράσχο και τον Κοντογιάννη…

Έρωτας φυγάς: Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου (επεισόδιο 79)

Η Αλεξάνδρα, με την αίτηση διαζυγίου που έλαβε απ’ τον Ιάσωνα, βρίσκεται μονάχα μια υπογραφή μακριά από την εκπλήρωση των ονείρων της. Η Ευγενία υπόσχεται να κάνει το ίδιο για τον Μάρκο, αλλά η Νότα την κατευθύνει προς άλλα μονοπάτια.

Με τον Στέφανο εξαφανισμένο απ’ το Κιάρι, ο Μάρκος ετοιμάζεται να στείλει τον Φάνη στην Αθήνα για να τον βρει.

Στο αρχοντικό του Δεμερτζή καταφτάνει ένα γράμμα που φαίνεται να ανατρέπει τα σχέδια όλων…

Πρωταγωνιστούν:Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Σεναριογράφος: Δημήτρης Αποστόλου.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

Πηγή: www.newsit.gr