30/11/2023
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική Ελλάδας – Γκουστάβο Πογέτ: «Έχω πληρώσει το ενοίκιο μέχρι τον Μάιο»

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της αύριο (17/11, 19:00, LIVE από το Newsit.gr) φιλικό παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία και ο Γκουστάβο Πογέτ ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα, δίνοντας μία… αποστομωτική απάντηση.

Παρά τις φήμες για δυσαρέσκειά του και πιθανή πρόωρη αποχώρηση από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, ο Πογέτ τόνισε ότι περιμένει ότι θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και για αυτό το λόγο έχει πληρώσει… ενοίκιο στο σπίτι του στη Γλυφάδα μέχρι και τον Μάιο.

Οι δηλώσεις του Πογέτ

“Ένα σημαντικό μήνυμα για όλους και ξέρετε ότι είμαι ειλικρινής. Είμαι χαρούμενος εδώ, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ, αγαπάω την Γλυφάδα, ζω εκεί και θέλω να μείνω εκεί. Έχω πληρώσει το ενοίκιο μέχρι τον Μάιο, έξι μήνες μπροστά.

Σας παρακαλώ μην λέτε ότι θέλω να φύγω, ότι προσπαθώ να φύγω. Προσπαθώ να βελτιωθώ. Θέλω ένα νέο προπονητικό κέντρο; Ναι. Θέλω να παίζω με τις τέσσερις κερκίδες ανοιχτές; Ναι. Θέλω να σιγουρεύσω ότι θα είμαστε πιο επαγγελματίες απ’ ό,τι είμαστε τώρα; Ναι.

Μην προσπαθείτε να δείτε κάτι πίσω από τα λόγια μου την Δευτέρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Εάν προκριθώ την επόμενη εβδομάδα ή τον Μάρτιο, χρειάζομαι ένα νέο συμβόλαιο; Ναι.

Ίσως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μην λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω” ξεκαθάρισε ο Ουρουγουανός προπονητής.

Για το ματς με τη Νέα Ζηλανδία: “Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική, προπονούμαστε πάρα πολύ καλά. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά, ίσως θέλουμε λίγη δουλειά στο κίνητρο, εξαιτίας των συνθηκών του αγώνα. Εάν με ρωτάς τώρα, η ομάδα είναι στο δέκα στα δέκα”.

Για τα αυτόγραφα από τα παιδιά και τον κόσμο: “Εάν πάω πίσω στον Φεβρουάριο του 2022, όταν ξεκινήσαμε και κανείς δεν μας περίμενε ή έβλεπε τις προπονήσεις δείχνει ότι η σύνδεση με τον κόσμο είναι φανταστική. Είναι εντυπωσιακό για τους παίκτες να βλέπει όλο αυτόν τον κόσμο να τους περιμένει. Θέλουμε να τους δώσουμε κάτι πίσω και αυτός είναι ο κύριος στόχος η πρόκριση στην τελική φάση του Euro”.

Πηγή: www.newsit.gr