26/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Eurovision 2024 – Έλενα Παπαρίζου: Έφτασε στην Ελλάδα μετά την αποθέωση στη Malmö Arena

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Έλενα Παπαρίζου, που μας χάρισε όμορφες στιγμές με το θρυλικό «My Number One» στη σκηνή της Eurovision 2024, στη Σουηδία. Η «εκρηκτική» ερμηνεύτρια έδωσε ένα μοναδικό show, 19 χρόνια μετά το χρυσό που κατέκτησε στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Μετά την αποθέωση που γνώρισε στην Eurovision 2024, η Έλενα Παπαρίζου γύρισε στην Αθήνα, όπου την περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η κυρία «My Number One» που «σφράγισε» μοναδικά το φινάλε του Β’ Ημιτελικού, μίλησε στους δημοσιογράφους και στις κάμερες που την περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χαιρέτησε ευγενικά τους φωτογράφους.

Η Έλενα Παπαρίζου έλαβε πολύ θετικά σχόλια για το act της και αποθεώθηκε, τόσο από το κοινό που βρισκόταν εκεί, όσο και από άλλους καλλιτέχνες μέσα από τα social media.

Η Έλενα Παπαρίζου, φορώντας μαύρο – μπλε ρούχο με λαμπερές λεπτομέρειες, ερμήνευσε το τραγούδι της, στον Β’ Ημιτελικό την Πέμπτη 9 Μαΐου και θύμισε σε όλους γιατί κέρδισε το πρώτο βραβείο τότε, αλλά και την αγάπη των eurofans που την αποθεώνουν ακόμα.

Μαζί με τις επίσης πρώην νικήτριες του μουσικού διαγωνισμού, Sertab Erener (Τουρκία 2003) και Charlotte Perelli (Σουηδία 1999) η Έλενα Παπαρίζου προσκάλεσε το κοινό σε ένα μοναδικό sing-along πάρτι, που θα μείνει στην ιστορία της Eurovision.


Πηγή: www.newsit.gr