22/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Εβελίνα Νικόλιζα: «Με τη Ναταλία Γερμανού έχουμε περάσει πολλά, πάμε για άλλα»

«Θα συνεχίσω, με έναν τρόπο, να είμαι κομμάτι της εκπομπής ως τηλεθεάτρια πια», δηλώνει η Εβελίνα Νικόλιζα.

Για την εμπειρία των τεσσάρων χρόνων που βρέθηκε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού αλλά και την απόφαση να μη συνεχίσει στο «Καλύτερα δε γίνεται» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μίλησε η Εβελίνα Νικόλιζα στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τη δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου στον ΣΚΑΪ.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία αν και σίγουρα ξέρω ότι θα μου λείψουν άνθρωποι γιατί είμαστε φίλοι. Από την άλλη ξέρω ότι και δεν θα μου λείψουν γιατί όντως είμαστε φίλοι και δεν βρισκόμασταν μόνο στη δουλειά», δήλωσε αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια

«Σίγουρα νιώθω πάρα πολύ ωραία με τα λόγια της Ναταλίας στο φινάλε  γιατί είναι μία από τις καλύτερες Ελληνίδες παρουσιάστριες και έχουμε περάσει πολλά. Πάμε για άλλα και σίγουρα θα συνεχίσω, με έναν τρόπο, να είμαι κομμάτι αυτής τη εκπομπής ως τηλεθεάτρια πια.

Νιώθω ότι σε αυτή την εκπομπή έδωσα ότι είχα να δώσω, πήρα ότι είχαν να πάρω και από εκεί και πέρα θέλω να δοκιμαστώ σε άλλα πράγματα. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο τηλεοπτικά αλλά δεν θέλω να μένω πολύ καιρό σε κάτι, ακόμα και αν εγώ βολεύομαι και νιώθω άνετα, γιατί δεν μου κάνει καλό το βόλεμα«, συμπλήρωσε η Εβελίνα Νικόλιζα στην καλοκαιρινή εκπομπή.

«Πραγματικά δεν αναζητώ τίποτα και έφυγα με έναν τρόπο που, εγώ, μου το αναγνωρίζω. Θα μου δώσω μόνη μου, τώρα εδώ, συγχαρητήρια. Ήταν γενναίο για μένα γιατί δεν έφυγα έχοντας κλείσει κάτι ούτε έχοντας υπόψιν ότι θα κλείσω κάτι.

Αφήνω μια θέση στην οποία δούλευα με τους φίλους μου για να ψάξω τι άλλο μπορώ να κάνω. Κακά τα ψέματα, χάνω και έναν μισθό ο οποίος για όλους μας είναι σημαντικός αυτές τις μέρες γιατί πραγματικά θέλω να δω τι μπορώ να κάνω, να ψαχτώ και να βρω αυτό που είναι 100% για μένα».

Πηγή: www.newsit.gr