03/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανα αυξητική στήθους για να αρέσω σε εμένα, όχι για να αρέσω στην κοινωνία

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube ήταν η γνωστή δημοσιογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις πλαστικές επεμβάσεις που τα τελευταία χρόνια γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Hawk και η Zoe Pre ήταν καλεσμένοι στο podcast του Fipster στο κανάλι του στο Youtube, και μίλησαν και για την προσωπική τους ζωή.

Μεταξύ άλλων, οι τρεις καλεσμένοι του Fipster μίλησαν για τις πλαστικές επεμβάσεις που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μόδας, για το πώς επηρεάζουν τα social media μικρούς και μεγάλους, αλλά και για τη συμπεριφορά τους απέναντι σε φιλικές και ερωτικές σχέσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή την κουβέντα για τις πλαστικές επεμβάσεις παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική στήθους, λέγοντας: «Έχω κάνει και εγώ πλαστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω αλλάξει.

Αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, δεν είναι κακό αλλά πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης. Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι σε υπερβολή, ας το κάνει, γιατί πρέπει να πούμε εμείς “α έχεις βάλει χείλη, είσαι βίζιτα”. Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα. Έχω κάνει αυξητική στήθους».

Όσον αφορά στις δεύτερες ευκαιρίες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, για εμένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να βελτιωθεί και να εξελιχθεί, αλλά δεν αλλάζει ο πυρήνας του.

Είμαι υπέρ των δεύτερων ευκαιριών, έχω δώσει δεύτερη ευκαιρία και σε φιλική και σε ερωτική σχέση. Καμία φορά δεν μου βγήκε σωστή, βελτιώθηκε ως ένα σημείο και μετά έγιναν πάλι τα ίδια».

«Για εμένα σημαντικό σε μια σχέση είναι να έχουν και οι δυο κοινούς στόχους και πορεία, να έχουν κοινές δραστηριότητες. Έχω κάνεις τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου.

Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί αυτά είναι που με έχουν κάνει αυτή που είμαι σήμερα.

Τα κλάματα και η ξενέρα με έκαναν να μην ξανακάνω τα ίδιο λάθος, τότε που είχα πέσει στα πατώματα, που έδινα ευκαιρίες και ήμουν σε μια κατάσταση που δεν με βοηθούσε και έτσι σήμερα βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι», είπε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πηγή: www.newsit.gr