24/02/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση στην Κυψέλη: «Δεν είναι στη ζωή η Σταυρούλα» – Τι απαντά η συγκάτοικος για τους λογαριασμούς και τους καβγάδες

Την πεποίθησή της ότι κάτι κακό έχει συμβεί στην Σταυρούλα, εκφράζει η επί σειρά ετών συγκάτοικός της. Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 52χρονης από την Κυψέλη συνεχίζεται για πέντε και πλέον μήνες και τα ερωτήματα είναι πολλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη της.

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας, που αγνοείται από το καλοκαίρι, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και απάντησε για τις αναλήψεις μεγάλων ποσών από τον τραπεζικό λογαριασμό της αγνοούμενης, αλλά και για τους καβγάδες που οι γείτονες αποκάλυψαν πως είχαν οι δύο γυναίκες.

Η συγκάτοικος ήταν ο άνθρωπος που δήλωσε, ύστερα από πολλές ημέρες την εξαφάνιση της Σταυρούλας. Ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει επίσημα την δήλωση στην αστυνομία, αφού δεν είναι συγγενής πρώτου βαθμού. Μέσω άλλης φίλης η υπόθεση έφτασε στον ιδιωτικό ερευνητή Χάρη Βεραμόν. Μέχρι σήμερα, παρά τις έρευνες, δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της Σταυρούλας.

«Κάτι κακό έχει συμβεί στην Σταυρούλα. Μπορεί να αργούσε, αλλά θα με είχε ειδοποιήσει… Δεν είναι στη ζωή η Σταυρούλα», δήλωσε η γυναίκα, που συγκατοικούσε με την Σταυρούλα επί 12 και πλέον έτη.

Οι δύο φίλες μοιράζονταν την ίδια στέγη για πολλά χρόνια. Πριν την Κυψέλη ζούσαν σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη, το οποίο και πούλησαν πριν μετακομίσουν.

Τα χρήματα από την πώληση του ακινήτου, όπως υποστήριξε στην εκπομπή, τα είχαν σε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο έμπαιναν και τα επιδόματα που έπαιρναν από το κράτος. Το ποσό στον λογαριασμό αυτό ανέρχονται στις 68.000 ευρώ περίπου, όπως υποστήριξε η ίδια στην εκπομπή. «Τα χρήματα αυτά έχουν μείνει ανέπαφα», ανέφερε η ίδια.

Ωστόσο, η Σταυρούλα διατηρούσε ακόμα έναν προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο είχε αποταμιεύσει περίπου 11.000 ευρώ.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής, μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας έγινε ανάληψη των χρημάτων που είχε. Αυτό γέννησε ερωτήματα, καθώς η αγνοούμενη είχε αφήσει πίσω της όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, όπως ταυτότητα και βιβλιάρια.

Η συγκάτοικος εξομολογήθηκε ότι εκείνη ήταν ο άνθρωπος που «σήκωσε» τα χρήματα: «Λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί, μου είχε πει να τα βγάλω εγώ τα χρήματα», υποστήριξε, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι η Σταυρούλα της είχε δώσει τους κωδικούς και πήγαινε πάντα εκείνη στην τράπεζα.

Παραδέχτηκε ότι είχαν λογομαχίες με την Σταυρούλα. Αρχικά απέδωσε τις εντάσεις στον εγκλεισμό λόγω του κορονοϊού, αλλά μετά ανέφερε πως είχαν καβγάδες και το τελευταίο διάστημα πριν εξαφανιστεί η Σταυρούλα.

 

Πηγή: www.enikos.gr