02/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φώτης Ιωαννίδης: «Το μυαλό μου είναι στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ποδοσφαίρου, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024 και τόνισε πως ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και την Εθνική ποδοσφαίρου.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα σε αρκετά δημοσιεύματα, σχετικά με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Γαλλία, τόνισε πως το… μυαλό του βρίσκεται μόνο στο “τριφύλλι” και την “γαλανόλευκη”.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε:

Για τον αγώνα με την Γαλλία και την λάμψη του αντιπάλου:

«Είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίας αθλητές και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Γαλλία. Έχουμε συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μας. Το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία ήταν σημαντικό για να κερδίσουμε πράγματα. Τώρα όμως έχουμε γυρίσει τον διακόπτη από την στιγμή που τελείωσε εκείνο και τώρα κοιτάμε την Γαλλία».

Για το 14-0 της Γαλλίας με το Γιβραλτάρ και την κουβέντα που γίνεται γύρω από το όνομά του:

«Γνωρίζουμε την δυναμικότητα της Γαλλίας και την αντίστοιχη του Γιβραλτάρ. Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση το σκορ. Οι παίκτες της Γαλλίας με την δυναμικότητα που έχουν μπορούν να κάνουν την διαφορά στο γήπεδο. Αποφάσισαν να το κάνουν για 90 λεπτά, να μην σταματήσουν καθόλου, ήταν δική τους επιλογή. Γι’ αυτό το λόγο έγινε το 14-0. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία ανταπόκριση σ’ αυτό που κάνω. Είναι η δουλειά μου. Εμένα το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι στον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Να αντιμετωπίσω κι αύριο παίκτες υψηλού επιπέδου και να δω πως μπορώ να σταθώ απέναντί τους».

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα ένα αρνητικό αποτέλεσμα με την Γαλλία:

«Εγώ δεν σκέφτομαι ποτέ αρνητικά προσωπικά. Θα μπούμε με θετικές σκέψεις στο γήπεδο, γιατί εμείς έχουμε ένα στόχο για αύριο. Δεν παίζουμε απλά για να πάρουμε μέρος στο παιχνίδι. Ότι και να συμβεί δεν θα επηρεάσει σίγουρα το τι θα κάνουμε τον Μάρτιο, γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Εκεί έχουμε δύο παιχνίδια στα οποία πρέπει να δώσουμε το 100% μας για να καταφέρουμε να βρεθούμε στην Γερμανία».

Για το πρώτο ματς με τη Γαλλία:

«Στηθήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι στη Γαλλία, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και αύριο και να τους δυσκολέψουμε αρκετά. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να δείξουμε ένα δυναμικό πρόσωπο, να καταφέρουμε να σταθούμε απέναντί τους επάξια».

Για το πώς είναι να παίζει απέναντι σε ονόματα όπως ο Εμπαπέ. ο Ζιρού, ο Γκριεζμάν:

«Αυτός είναι ο στόχος μου, να βρίσκομαι απέναντι σε τέτοιους παίκτες και να καταφέρω να κάνω αισθητή την παρουσία μου και να δείξω ότι είμαι ικανός να αγωνιστώ σε τέτοιο επίπεδο».

Πηγή: www.newsit.gr