24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Φρίκη στη Λεμεσό: Ασελγούσε επί δύο χρόνια στην 9χρονη αδελφή του – Έσπασε τη σιωπή της σε ψυχολόγο

Ένοχος και στις 28 κατηγορίες που αντιμετωπίζει κρίθηκε ο 27χρονος κατηγορούμενος σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού. Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχθηκε καμία κατηγορία που αντιμετώπιζε, με την υπόθεση να οδηγείται σε ακρόαση, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάντζιηπα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», η συγκλονιστική υπόθεση, με θύμα και θύτη να είναι αδέλφια, προκαλεί σοκ. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο «Φιλελεύθερος», τα φρικιαστικά αδικήματα σε βάρος του θύματος, συνέβαιναν επί δύο χρόνια, κατά τα έτη 2012 εώς 2014, όταν το θύμα ήταν σε ηλικία 9 ετών και ο κατηγορούμενος αδελφός της, σε ηλικία 15 ετών.

Τα όσα βίωσε το ανήλικο κορίτσι επί δύο χρόνια στα χέρια του αδελφού της προκαλούν ανατριχίλα. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείου τον έκρινε ένοχο σε όλα τα αδικήματα, που περιλαμβάνονται στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο, τα οποία αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού κατά παράβαση του άρθρου 2, 10 και 12 του Περί Καταπολέμησης και Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Προσώπων, Νόμου 87 (Ι)2007 καθώς και το αδίκημα της αιμομιξίας.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, το Κακουργιοδικείο στη σημερινή πολυσέλιδη απόφασή του, έκρινε τους μάρτυρες κατηγορίας αξιόπιστους, όπως και το θύμα, σε αντίθεση με τους μάρτυρες υπεράσπισης οι οποίοι κρίθηκαν ότι δεν είχαν γνώση επί των γεγονότων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα κατά τις συνεδρίες της με ψυχολόγο όταν ήταν σε ηλικία 18 χρονών, εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωνε στα χέρια του αδελφού της, στην τρυφερη ηλικία των 9 ετών, καταλήγει στο δημοσίευμά της στον Φιλελεύθερο, η Ιωάννα Μάντζιηπα.

Πηγή: omegalive.com.cy