23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Το θέμα έληξε πριν αρχίσει – Καθόλου βία πουθενά»

Στα δικαστήρια, στο αυτόφωρο βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης ο οποίος συνελήφθη το πρωί (3/4/24) για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο η σύζυγός του, είπε πως η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έπρεπε και απέσυρε τη μήνυσή της.

Ο τραγουδιστής κρίθηκε αθώος από το Τριμελές Αυτόφωρο μετά και την ανάκληση της καταγγελίας από την σύζυγό του, η οποία δήλωσε πως δόθηκε μεγαλύτερη διάσταση λέγοντας: «Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Έχετε τσακωθεί ποτέ εσείς με τις γυναίκες σας σπίτι σας; Αυτό έγινε ακριβώς και πήρα τηλέφωνο γιατί οι φωνές έβγαιναν προς τα έξω για να γίνει μία σύσταση να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

«Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά ότι με έπιασε από το λαιμό, ότι με βάρεσε…», πρόσθεσε η ίδια και συνέχισε «και μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε ως εδώ. Δεν ζητάω τίποτα μόνο να τον βγάλετε από τα μανταλάκια».

Ο δικηγόρος του αλλά και ο ίδιος, αγκαλιά με τη σύζυγό του, μίλησαν στο LIVE NEWS όταν η υπόθεση έκλεισε.

«Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Εξέρχονται από το δικαστήριο χέρι χέρι. Ήταν μία άσχημη στιγμή λεκτική, η οποία πήρε διαστάσεις», είπε ο δικηγόρος του, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να συμπληρώνει:

«Το θέμα έληξε πριν αρχίσει. Έγραψαν διάφορα. Θέλω να πω ειρήνη, ηρεμία και αγάπη. Καθόλου βία πουθενά».

Πηγή: www.enikos.gr